Up in the Sky

Blir ett snabbt inlägg här nu. Ska iväg till Mia alldeles strax på lite fest, sen blir det utgång på sky! Jag måste ju få tiden att gå lite fortare fram till 02.15 då Peter kommer me bussen! Så ha de bra ikväll alla små busar! Nu drar jag iväg på fääää för att tääää :) hehe

Ett siminlägg

Detta inlägg är kanske inte så jätte intressant för er som inte är insatta i simning men...

Kom hem från simhallen för en stund sedan, kastade i mig lite mat och ringde Peter! Jonior FM går i Vasa i helgen för er som inte vet och jag var funktionär där. Fick den ärorika rollen att vara vändningskontrollant på bana 1, hehe... Men faktiskt så var det rätt kul! Fastän man inte skulle kunna tro det med tanke på att det simmades 800fr, 1500fr och 4x100 medley. Stafetterna är ju visserligen kul men 800 och 1500 fr är inte så givande att titta på... Men 1500 fr resulterade i alla fall i ett mästerskapsrekord av Toni Ahola med tiden 15.35.30. Ganska häftigt med tanke på att det var Jani Sievinen som hade det gamla rekordet och det var från 1991!!!

Annat kul som hände där var i herrarnas 4x100 medley stafett, sista heatet. Tre lag kom in mot mål väldigt jämnt, man såg inte vem som var först. En hård kamp och jag kan säga er att det hördes!! Ljudnivån i simhallen var galen!! Kul! I alla fall så kom bana 4 först och bana 5 kom 13 hundradelar efter! Bana 3 var knappt en sekund efter bana 4. En stund efter loppet meddelar speakern att vi har två diskningar i sista heatet och de drabbar bana 4 och 5 för överväxling! Hihi! Synd för dom!

Glad efter kandhandledning!

Äntligen fredag!! Så himla skönt... Inte för att skolarbetena minskar men för att Peter kommer hit imorron! Har babysim på morron, sen ska det tvättas, tränas och kanske festas och efter det kommer han! Jihuuuu!! Vad jag längtat...

Idag har jag haft kandidathandledning och det gick jättebra! Min handledare tyckte att jag skriver jättebra och att även innehålley var bra, puh... Det vara bara väldigt små detaljer som jag skulle fixa till! Så nu känns det riktigt bra! Ska jobba med intervjufrågorna nu tills på måndag och sen ska jag väl försöka få tag på informanter att intervjua. Ska bli jättespännande!

Ska försöka skriva lite historia nu, gjorde faktiskt klar min engelska uppsats igår! Men kl 16 ska jag dra mit mot simhallen för jag ska vara funktionär på Junior FM. Borde vara lite folk hemifrån med där också så det blir kul att träffa dom!

Kallt är det som sjutton! Någon annan än jag som längtar till sommaren?? Jag längtar till juni, närmare bestämt den 13, ser nämligen ut som att det blir en trip till Malaysia då!!!! Wiiihaaaaaaa!

Längtar till detta (bild från Thailand -07)


Som bambi på hal is

Hej hej! Här sitter jag nu och surfar runt på internet när jag borde skriva en engelskauppsats... Kanske jag tar tag i det om en liten stund... Pratade just med min Älskling! Han är hemma på kobben igen och lät lite trött :) Men underbart att han snart kommer hit! Saknar dig Peter!!

Har skickat in min kandidat till min handledare. Jag ska ha handledning imorron och då skulle min teoridel vara klar. Den är inte helt klar, har kanske 1½ sida kvar att skriva, men det är inte så mycket! Så det känns skönt! Var sen i skolan på engelska, mycket tråkigt....

Cyklade till simhallen idag, inge vidare kul i det här vädret, kallt, blåsigt och så snöar de.. Brr... Men hämtade lite kläder som vi fått och min julklapp, lite sent kanske men men, en filt och Fazer blå fick vi, så det var inte helt fel! Sen när jag kom hem och steg av cykeln så lyckades jag med en extremt fin vurpa. Var helt oförberedd på det så jag landade mjukt! Gjorde bara lite ont... Men efter det har jag gått och halkat resten av dagen, så få se nu om mina årliga vurpor börjar infinna sig snart :)

Nej nu har jag suttit här och fördrivit tid länge nog, ska ta och skriva lite på uppsatsen nu... Wish me luck! (hehe, måste ju komma in i engelskan lite!)

En toppenkväll på Ollis!

Det blev Ollis igår i alla fall! Kom dit vid halv 11 och det var härlig fiilis som dom säger här i svenskfinland! Finns det nåt ord som motsvarar det på åländska/svenska? Stämning passar lite men inte i alla sammanhang, det är inte riktigt lika beskrivande. Har försökt låta bli att använda finlandssvenska ord men just det här är faktiskt lite svårt att låta bli! :)

Men i alla fall, superkul hela kvällen, for därifrån vid 2 tiden. Blev lite nattmat med Svaije och Jani, gott var det, ännu härligare att få krypa ner i sängen! Blev väckt av ett härligt samtal från Thailand vid 10 i morse, ikväll far deras flyg hemåt! Jippii!!

Resten av dagen har varit lite slö, det var inte så kul att stiga upp och fara till skolan, men som tur var så var det en intressant lektion om fotoredigering! Har just tittat på ett avsnitt av Grey´s Anatomy och nu skulle jag borda skriva på kandidaten...

Tog till och med några bilder igår, men jag vågar inte lägga upp alla bilder så här kommer ett litet urval!

Så här bra var det när jag kom!

Anders och Chriso var på G!

Våra halare är i ett halt material så det går riktigt bra att åka pulka med dom!

Den bjuder jag på! Avslutning på både kvällen och bilderna!


Alltid ska jag lyckas med nåt...

Det blev ingen halarinvigningssitz för mig. Hade fått info om att babysimmet slutar 18.45 men så var det inte, det slutade 19.30.. Sitzen började 19 så det kändes inte riktigt lönt det att fara dit en timme efter att den börjat för att servera efterrätt och sprit... Nå, en annan gång.

Började laga mat istället! Köttfärssås och spagetti. Köttfärsen var fryst så jag måsta tina den i micron och såklart så lyckades jag med att steka den nästan klart där... Såå typiskt mig... Nåja, hoppas det smakar bra i alla fall!

Sitter och funderar på om jag ska fara till Ollis sen med gänget från sitzen eller inte. Är faktist lite ölsugen måste jag säga! Får se, måste höra lite med Lotta om dom är på väg dit. Lotta är nämligen toastis på sitzen tillsammans med Svaije, barnkalas är temat! Det är säkert jättekul! Därför ville jag servera!

Jaja, nu kallar maten!

Spakväll

God morgon! Håller på och fixar mig för skolan, ska på lunch med Lotta om en halv timme och sen har vi en föreläsning. Ska på babysim idag också, fortfarande praktik, det ska bli kul! Sen efter det beroende på hur sent jag kommer hem så ska jag servera på halarinvigningssitzen! Det blir nog skoj!

Avslutade kvällen igår med hemmaspa, jätteskönt! Först lite fotbad, peeling och sen smörja ja in dom med en härlig kräm. Under tiden fötterna var i fotbad så polerade jag naglarna (evigheter sen sist!) och nu är dom jättefina! Hade också händerna i bad och peelade dom samt smorde in med olivolja. Jättemjuka blev dom!! Rekommenderas att göra! Lätt och ger resultat!

Nu ska jag kreppa håret lite! Bye!

Tiden är en märklig sak...

Hej hopp galopp! Kom hem från yogan för en stund sen, ska snart äta lite tacopaj, mums! Ebba och Maya slåss och piper här bredvid mig, syskonkärlek kallas det! Måste städa buren den här veckan, den svämmar snart över av all papp som dom tuggat sönder. Säkert två tredjedelar av det spån som finns i buren är tuggrester! Vilket liv...

Tiden ja.. Satt precis och tänkte på att det faktiskt är mindre än en vecka tills Peter äntligen kommer hit upp, och det är ju ingenting! Kommer att gå jättefort! Sen slog det mig att innan han ens kommit hit ska jag ha hunnit med att skriva klart teoridelen till kandidaten, en historiauppsats och en engelskauppsats. När jag har tänkt på dom så har jag tänkt att "ja men jag har ju ganska mycket tid kvar så det är ingen panik". Hur går det ihop? Att samma tid som i ett fall kommer att gå jättefort går i ett annat fall väldigt långsamt... Hmm...

Nej, nu kurrar magen! Hej då lunka på! :)

Jag önskar jag kunde...

...åka konståkning
...dansa en massa olika danser
...sjunga jättebra
...laga mat
...m.m. m.m.

Satt just och tittade på konståkning och varje gång jag gör det så tänker jag att jag själv skulle vilja vara sådär duktig på något! Någon som känner likadant? Hehe...
Men det är väl bara att acceptera att man inte kan lära sig det mer :) Eller jo, laga mat håller jag ju på och lär mig, och jag tror att det kommer att lyckas för jag har ju den bästa läraren!
Men resten kan nog bli lite svårt att börja lära sig nu...

Fastlagsbulle vs semla

Inatt sov jag bra! Och när klockan ringde 6.20 sov jag som en stock, det var inte skönt att stiga då upp kan jag säga. Men babysimmet gick bra ändå! Fast nu är jag heeeeelt mör i benen. Träningsvärk från veckan som gått, stått på huk i det varma vattnet i tre timmar och sen en cykeltur hem. Nää, det var inte bra för mina stackars ben! Dom kommer aldrig att repa sig känns de som...

Sen när jag cykla hem mötte två roliga typer, en gubbe som vinka stort och ropa "hej hej!" som jag aldrig sett förut, haha. Han såg inte ens ut att vara alkis eller konstig på annat vis! Ja svara "hej hej" tillbaka :) Sen när jag ska in i min port, klockan är alltså lite före 11 en söndag, möter jag tre finska män i kanske 30-40 års åldern som frågar efter närmaste bar...? Jag skickade dom runt hörnet och smet snabbt in i min port funderandes på vad som nu möjligtvis är öppet en söndag klockan 11...

Igår då, var på stan på en fika med Lotta, årets första fastlagsbulle blev uppäten! Mums va den va god! Farbror Fläsk var där och åt semlor. Lotta undrade frågande om jag också säger semla eller om jag säger fastlagsbulle! Fastlagsbulle såklart! En semla är ett matbröd, den enda som får säga så är Ture Sventon som dessutom säger temla!

Lite råddigt där kanske men men, jag är lite trött så ni får ha överseende med det!

Kvällen tillbringades hos Chriso med lite prat och ölspel. For själv hem vid 10, sova vid 11, ingen aning vad dom andra gjorde sen! Skönt var det att sova i alla fall!

Jag tycker inte om tidiga mornar

Har precis kommit hem från babysim. Steg upp 6 efter en orolig natt, vaknade flera gånger alldeles svettig, varför? Kanske jag inte vant mig vid att ha 20 grader i lägenheten :) Jobbigt att stiga upp i alla fall. Men det var kul på babysimmet, alltid lika kul att se dom små glada bebisarna! Konstaterade idag att fast men varit med flera gånger så förundras man lika mycket varje gång över hur små dom verkligen är!!

Var en snabb sväng till Citymarket sen. Var så seg att jag lätt hade kunnat göra som en tant i kassan bredvid, betala och sen gå därifrån utan varorna :) Hihi, men det var ett snällt par som ropade tillbaka henne!

Nu ska jag börja laga lite lunch, purjo potatissoppa med hemlagade krutonger och stekt bacon! Mums! I alla fall mums om det blir som när jag och Peter lagade det tillsammans, men det återstår att se :)

Fredag kväll, allt kan hända! Eller?

Äntligen fredag borde jag ju faktiskt säga, och jo jag kan hålla med om det litegrann men känns ju sådär när jag ska upp 6 både lördag och söndag... Skulle vilja fara till Ollis och röja till Farbror Fläsk ikväll, men de passar sig inte riktigt.

Men jag kan i alla fall berätta om min dag! Den började kl halv 9, då vaknade jag av att en enorm grävmaskin skottade snö utanför mitt fönster. Jag bor ju på markplan så det låter och vibrerar till och med lite! Han skottade alltså inte den snön som kom inatt, för det kom ingen, utan den packade snön skulle bort. Suck. Meeeen jag vaknade i alla fall så jag klev upp! For till skolan och skrev ut lite papper, sen till Tritonia för att göra en hissauppgift. Och jajjemen den blev gjord!!! Kom hem, fick lite besök och när besöket gett sig av igen gjorde jag lite mera hissa! Duktigt duktigt.

Nu har jag precis kommit hem från Lady Line och ett body pump pass som gick sådär. Jag tycker jättemycke om Lady Line och personalen och allt men ikväll var det inte så kul. Satt i bastun tillsammans med två andra (som jag dock inte kände) efter passet och så kommer en av dom som jobbar där in och säger Hej! Vi stänger kl 8, den är 3 minuter i. Whaat liksom!?! Kan ni inte meddela det liiite tidigare, typ en kvart innan!?! Det blev aningens bråttom sen. Och som om det inte räckte med att man höll på att stressa ihjäl sig så sprang hon in och ut i omklädningsrummet och tjatade om att vi har stängt nu... Morr... Visst det är fredag och du vill ut men säg nu till i tid då så man hinner klä på sig i alla fall!

Morr igen... Men nu har jag fått fräsa av mig lite! Sen gick jag hem med istappar i håret :( Dessutom höll en långtradare med stockar på att köra i en bil vid övergångsstället också, tur att den inte gjorde det... Jaa.. En ack så vanlig dag men ack så händelserik.

Nu ska jag sätta mig framför TV:n och äta lite chips! Sen sova! Ha så kul ikväll alla som ska ut!!

21012010

Torsdag kväll. Vad får man ut av det? Inte så mycket... Var på ett step&body pass med Lotta, borde inte ha varit så tungt men av nån anledning så höll vi på att dö bådatvå!! Vi skyllde på att tisdagens jobbiga pass satt kvar i kroppen... Har just ätit lite kvällsmål, knäckemacka med leverpastej, ost och alfa-alfa groddar. Nami! Prova med groddar om du inte gjort det, det är supergott! Lite svårt att äta kanske men det går!

Har fått en knut/spänning i rumpan igen. Någon som vet varför och vad jag ska göra åt det? Jossa? Du som läser sånt ska väl veta :)

Hade tänkt skriva historia ikväll ännu men det får bli imorron. Det är nog bara Ebba och Maya som är flitiga här ikväll. Dom tuggar och gräver och sprättar och tuggar lite till. Sen mitt i allt utan förvarning flyger dom genom buren och in och gömmer sig i boet. Ett under att dom inte skadar sig... Jag förstår faktiskt inte riktigt vad dom håller på med nu, trycker ut all isolering från sitt lilla hem.. Till vilken nytta? Suck, det är nog två små som man inte förstår sig på...

Paj paj tacopaj

Hej på er! Dagen började med ett tandläkarbesök... Alltid lika kul... Hade som sagt nån gammal plombering som hade spruckit så dom fixade den. Vi tittade också på röntgenbilden vi tog i tisdags och konstaterade att alla mina tre visdomständer nog ska tas bort. Skönt med tanke på att en av dom har ställt till med massor med problem, vilket också inkluderar massor med dyra räkningar. Men det är ju inte ett så kul ingrepp... Nå, det är nog länge tills det kommer att bli av, känner man studenthälsan rätt så blir det typ i höst... Så ingen idé att gå och fundera på det.

Har en paj i ugnen nu, tacopaj, doftar alldeles underbart, och smakar så också! I alla fall borde den göra det, mina maträtter brukar inte alltid (väldigt sällan) smaka som dom borde... Men hoppas!!

Sen så har jag ringt efter husvärden, han ska komma och titta på mina element. Det räckta att jag sa vilken lägenhet det är så suckade han :) Det är nämligen så gamla element att dom inte går att reparera, dom måste bytas ut... Men lite varmare än 18,2 vill jag nog ha här. Inte så kul att gå runt med en näsa som rinner konstant och frysa hela tiden... Är duktigt avundsjuk på Peter som får vara i varma Thailand!!! Dom skulle snorkla imorgon, någon annan som hellre skulle göra det än skolarbeten/jobba?

Nej nu ska jag ta och läsa lite om reformationen och hoppas att bedövningen i munnen går ur helt tills pajen är klar...

Kandidat hit och kandidat dit

Idag har varit en produktiv dag! Har varit hos Lotta sen lite efter 10 och skrivit på kandidaten. Jo visst att vi har skrivit nåt tänker ni men faktiskt så har vi lyckats få ner några rader :) Nej, skämt åsido, men vi har faktiskt jobbat på bra fram tills nån timme tillbaka, bollat ideer, hjälpt varann med källhänvisningar och sånt där jobbigt. Nu sitter vi och diskuterar allt mellan skola och fester, vilket i och för sig kanske inte är ett så stort steg för en studerande... :)

Mer kan jag faktiskt inte säga att det skulle ha hänt idag, det blev ingen träning idag och har faktiskt ingen träningsvärk sen igår, börjar väl bli så bra tränad nu att man inte får sånt ;) Men en riktigt positiv sak med den här dagen; jag har inte behövt frysa alls då jag inte varit hemma!! Där är det ju som sagt 18-19 grader.. Men här hos Lotta är det varmt och sköönt!

Nej, nu är jag alldeles tom på ord efter en hel dag vid datorn så nu har jag inte mer att dela med mig av.. Bye!

Prenumererar på tandläkarbesök

Usch, jag ska till tandläkaren idag. Det är bara en röntgentid jag har så det lär ju gå väldigt snabbt, men det jag inte tycker om med det är att man ofta måste bita i en träpinne, huuu. Det går rysningar genom hela mig bara jag tänker på det! Sen har jag en ny tandläkartid på onsdag då jag ska lappa en plombering som jag tydligen har och som tydligen gått sönder. Det känns ju värt det när jag inte ens vetat om att jag har nåt sånt! Jaja.. Sen får jag väl veta om jag ska ta bort visdomständer eller ej... Kul kul!

Men det är i princip allt som händer den här veckan. Har ingen skola förrän på måndag så jag ska försöka göra undan så mycket skolarbete jag bara hinner, vilket går sådär... :) Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, mina framsteg i historiauppsatsen? Kandidaten? :) Haha, nä, men några tips? Önskemål? Anything!?

Ska i alla fall försöka läsa lite 1500-talstext nu, får väl se hur det går!

Pinsamt...!

Dags för lite uppdatering igen då! Helgen var rätt så tung så jag orkade inte skriva nåt :) Babysimskurs både lördag och söndag, upp 6.30 båda dagarna :( Men nu är den avklarad, bara lite praktik kvar, sen kan man börja jobba och tjäna lite pengar!

Var till Lotta i lördags kväll och pratade. Jag fick höra skvaller om fredagens händelser, haha, fick mig ett gott skratt!! Måste bara få berätta det roligaste i korta drag: två killar gick fram till Lotta och försökte småragga på henne genom att prata om Mariehamn, hur dom hade varit där i somras och så. Efter ett tag fattar Lotta vad dom sysslar med och säger skrattande: "Men jag är inte från Åland, jag är inte Fanny!" Hahaha, jag hade velat se deras miner då! :) Snacka om att vara bortgjord!

I alla fall så har dagen spenderats på följande vis: sovmorgon till 11, skola 13-15, handla, yoga och nu lagas det mat, fiskpinnar med potatismos och hollandaisesås! Mmm... Yogan var bra idag, har haft en knut eller någon form av spänning i rumpan och jag tror den släppte faktiskt! Måste be om en rumpmassage av Peter när han kommer hit så den inte kommer tilbaka ;)

Avslutar med en supersöt bild på käraste Ebba, någon annan som tänker på Piff och Puff från Kalle Ankas jul? :)


Typiskt

Låg och tittade på Ebba och Maya sent igårkväll när jag inte kunde sova, och vad tror ni att Maya lärde sig då...? Jo att hoppa upp på burkanten (ett akvarie). Brukar inte ha locket på när jag är hemma för jag tycker det är trevligare utan, men nu måste jag nog börja med att ha det på hela tiden för annars har jag en lös Maya överallt i lägenheten.

Det roliga är att hon vet om att hon inte får springa fritt! För hos Peter hade vi två sittpallar som skydd för att dom inte skulle springa ut från köket när vi hade dom lösa där. Efter ett tag lärde sig Maya hoppa upp på dom och sen var hon friiiiiiiii!!! Det bästa var när man satt i vardagsrummet och tittade på TV och plötsligt ser man ett ljust litet monster snabbt springa in en bit i rummet, kollar att vi sett henne och springer sedan snabbt ut därifrån! Bara för att visa att "jag kan nog jag!".

Typiskt också. Men vad jag inte förstår är varför det är bara Maya som kommer på det här. Ebba vågar inte... Eller så e hon smart nog att inte försöka :)

Morning Morning!

Haha, rubriken är ganska inside, tror det är bara Lotta som fattar :) förlåt alla andra men det var vad som dök upp i min hjärna just! Det är inte alltid så lätt att komma på en rubrik...

Och bilder har det inte heller kommit upp nu på ett tag, men jag har inte tagit några!! Hade tänkt gå ut och gå och ta några härliga vinterbilder så ni skulle få se hur vitt och fint det är här! Idag tittade jag på Trefaldighetskyrkan och den såg lite spöklik ut då väggarna var vita av snö/frost/is! Men har inte haft tid att gå ut och gå heller, i alla fall inte då det är ljust ute... Men jag ska försöka!

Vad har jag gjort idag då? Låg i sängen till halv 11, sen har jag plockat och pysslat med lite allt möjligt. Var i skolan 14-17. Var på första lektionen av vår engelska kurs, nästan alla övningar är 3 timmar, buhuuu (vi brukar ha 1,5 timme)... Sen har jag hunnit med lite träning också, ett 55 minuters pass med step och body. Inte så farligt jobbigt, en bra start på vårens träningar! Det blev lite härlig infraröd bastu med Lotta sen!

Nu sitter jag och funderar på om jag skulle göra lite skolarbete, men jag vet inte, har inte hunnit sitta ner och titta på TV en enda gång ännu sen ja kom till Vasa så jag funderar på att göra det, om det kommer något bra... Ska ta och kolla det nu tror jag, hej så länge!

Som en stel pinne

Jag kan ju lugnt säga att det inte hjälpte med en utenatt för att bli av med träningsverken, kan inte röra mig normalt idag... Och inte hjälpte ölen och dansen mot nåt annat heller. Har en längre tid gått runt och varit lite småsnuvig och har haft ont i halsen alla nätter, och tack vare igår kan man nog påstå så har jag känt mig febrig idag... Fast just nu känns det lite bättre. Har lagat svamppaj som jag nu sitter och mumsar i mig, den blev faktiskt helt okej! Hann städa Ebbas och Mayas bur däremellan så nu är den ren och fräsh! Så fort jag ätit klart ska jag sätta igång med lite skolarbeten som ligger på hög och väntar på att bli gjorda! Duktigt duktigt!

Fick ett samtal av Peter imorse som ju befinner sig i Thailand den rackaren! Måste erkänna att jag är lite mer än bara lite avundsjuk... Fast det hade tydligen regnat där hela dagen idag, hoppas solen kikar fram snart för dom! Men varmt är det ju i alla fall! Här i Vasa var det -8 grader... Men solen har faktiskt varit framme här idag! Och temperaturen i lägenheten har krypit upp till 18,9 grader, men det beror nog på att jag haft ugnen på...

Men men, dags att sätta igång med lite skolarbete nu då! Hej hej!

Ollistisda

Hej hopp!

Yogan igår var bra, det var längesen som jag var på det sist så jag hängde inte riktigt med på allt men idag känns det i alla fall :) Försökte bota det med lite gym men jag tror inte det hjälpte... Så nu ska jag prova om det hjälper med lite öl och dans på Ollis! Hoppas det!

Berättar hur det gick imorron!

17 grader kallt

Jahapp, nu var jullovet över och det är dags att ta sig i kragen vad gäller mycket, skolan, träningen och bloggen för att hålla mina långtbortavänner uppdaterade om vad som händer i Vasa! Kom hit till Vasa igårkväll. Hade sällskap hela vägen av Ida som skulle hem till Vasa. På båten träffade vi en gammal lussekompis till mig som erbjöd oss skjuts och det var välkommet! Var då i Vasa 20 över tolv istället för halv 3...

Hade ju förväntat mig ett -20 grader kallt Vasa, men när jag kom hit, och så även nu, så visar termometern mellan 1 minusgrad och 1 plusgrad... Däremot var det kallt i lägenheten, bara 17 grader! Brr, och elementen som inte går att reglera... Och hyresvärden har mage att höja min hyra ändå... Suck...

Packade upp inatt så det slipper jag göra nu :) Ska städa Ebbas och Mayas bur istället, göra lite historia och sen ska jag på yoga! Det ska bli skönt kan jag ju säga, känner att min kropp behöver det... Kan rekommendera det om du är spänd i nacke och axlar. Men det ska vara ashtangayoga, lite utmaning i det. Man blir stark, vig och det håller vikten på en bra nivå!

Hej så länge nu, lite jobb väntar...

Annorlunda raketer

Måste bara visa er hurdana raketer vi hade i år, inte riktigt som alla andra kanske... Mamma hade hört från sim pappa att dessa skulle spraka väldigt fint, så vi testade!

Jag vet inte exakt vad det är, liknar lite på enris men det är det inte...

Lite svårt att få eld på men när det väl brann...

... så brann det bra!



Man fick dock en liten känsla av att det skulle vara valborg och inte nyår... Dessutom sprakade det inte så jättehäftigt.. :)

Så här är man väl van att se på nyårsraketer!

God fortsättning på det nya året!

Hoppas erat år kommer att bli lika bra som mitt! Orkar inte skriva mer just nu, inspirationen är inte på topp, men jag återkommer!


RSS 2.0