En dålig dag förtjänar några vackra bilder

Har haft en allmänt dålig dag. Det är inte det att det har hänt något dåligt, utan jag har bara inte varit på humör för den här dagen... Jag har känt mig sådär, deprimerad, eller sårbar, eller nåt sånt. Hade mått bra av några kramar och uppmuntrande ord från min gosiga pojkvän, men han är alldeles för långt bort. Eller sen lite soffmys med mamma framför TVn, med lite gott vin kanske. Eller sen en helkväll med Jossa med en massa prat och kanske där också ett gott vin! Summa sumarum så verkar det som att jag saknar dom där hemma...
.
Inte ens den underbart vackra dagen har kunnat höja mitt humör. Men kanske det ändå är vädret som gjort att dagen inte varit helt skit :) Hade tyvärr inte kameran med mig när jag gick till skolan i morse, men jag tog några bilder med telefonen. Träden är så himla vackra. Det var rejäl dimma igår, och mycket kallt, så dimman har bildat ett fint fluffigt lager av dimmkristaller på träden! Så jag avslutar denna kväll med dessa bilder!
.

Mysmåndag

Oj, kom just på att jag inte bloggat nåt på två dagar. Jag hade nästan glömt bort att jag har en blogg :) Haha! Men jag har varit rätt sysselsatt så...
.
Har hur som helst haft en riktigt skön helg. Har fått mycket gjort, dagarna har känts långa men lugna. Riktigt skönt! Fortsatte idag med en lång men icke-stressig dag. Har gjort skolarbeten, småsaker på stan, julkort och lite annat småpyssel. Lotta kom hit på kvällen och gjorde julkort med mig, mysigt!
.
Tittar på Kvinnors hemliga liv just nu, en mycket intressant serie måste jag säga..!

Doften av nybakta pepparkakor

Vem kan låta bli att älska doften av nybakta pepparkakor? Inte jag i alla fall... Det blev fyra plåtar och jag lyckades bara bränna en! Men det var den första plåten och den får man faktiskt lov att misslyckas med! Så det så :) Nu blir det lite glögg och pepparkakor!
.
.

Julmys

Tror bestämt att jag ska mysa till det lite här i lägenheten och baka lite pepparkakor! Det är jag värd tycker jag. Gjorde skolarbeten till 11 igårkväll och idag har jag både jobbat och tränat! Blev ett zumbapass som var riktigt jobbigt. Det var faktiskt länge sen jag var på ett jobbigt zumbapass så det var skönt.
Men nu, pepparkaksbak!

Mr Sheffield!

Nyss hemkommen från jobbet. Upptäckte att det är rätt uppfriskande att gå till simhallen och tillbaka hem igen. Det är inte så långt :) Men till Tropiclandia tänker jag inte gå kl 6.30 på lördag morgon om en vecka, så då måste jag tina upp cykellåset innan dess... Det positiva är att jag kan ta in cykelni förrådet här så att det bara är att cykla iväg då. Men det värsta är att låset antagligen kommer att frysa medans jag är inne på babysim... Suck...
.
Nåja, det gick rätt snabbt idag också på jobbet. En jämn ström med kunder hela tiden. Idag såg jag dessutom Mr Sheffieldfrisyren! Ni mins väl Mr Sheffield från TV-serien The Nanny? Han har ju lite grått där i pannan :) Det såg jag idag. Färgat... På en man i ca 40-årsåldern. Vackert... Hehe!
.
.
På tal om hår och färgat. Jag tonade ju mitt hår för 6 veckor sedan. Jag trodde att färgen skulle fara ur efter typ 4 veckor eftersom mitt hår är så halt. Men antingen så är det en jäkligt bra färg eller så har Peter lyckats jäkligt bra med att fästa färgen i mitt hår! Nog för att färgen har bleknat lite, men inte ser den ju ut att vara på väg bort inte! Har dessutom fått en utväxt på nästan 1 cm i hårroten. Jag trodde man tonade håret för att slippa utväxter!?!?!!!!??!!

Är jag släkt med en alg?

Haha, rubriken alltså, ibland tycker jag att jag är lite finurlig, undrar bara om alla andra fattar vad jag menar med mina rbriker :)
.
Men God morgon på er!
.
Steg upp för ca en timme sedan och ligger nu i soffan och gör skolarbete. Från en liggande ställning till en annan :) Hehe. Nä men ska försöka få det här arbetet klart ganska fort så att jag kan fara och träna sen. Det är evigheter sedan som jag var till Lady Line så det är verkligen dags... Men, först ska jag skriva klart om växternas och djurens utveckling, från det att jorden kom till. Tro det eller ej men det är faktiskt ganska intressant. Tänk att allt, alla växter och djur, även vi människan, härstammar från små små små bakterier som uppkom för 3,8 miljarder år sedan! Ganska sjukt egentligen när man börjar tänka på det, fast ändå helt logiskt!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

Jiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Gissa varför jag är så glad!?! Varför jag firar lite nu igen på en torsdag!?! Jepp, kanden är språkgranskad och godkänd! Vitsord: B! (på en skala från A-E där A är bäst!!) Så en klapp på axeln till mig! Eller äh, en kram kan jag ju få!
.
Nu ska jag baka pepparkaksdeg! Den godaste såklart! Så i helgen blir det pepparkaksbak! Gott gott gott...

Vart tar hösten vägen?

Idag var en dag då jag konstaterade hur fort den här hösten har gått. Jag har inte riktigt haft tid att fundera över det tidigare men idag slog det mig...
.
Om en månad är det julafton.
.
På söndag är det första advent.
.
Om tre veckor har jag jullov.
.
Det kändes som max en månad sedan som sommarlovet tog slut.
.
När jag var liten hade jag en bok som hette Vart tar vintern vägen?. Där fick man följa med på en resa genom våren och vad som händer med isen och snön när den smälter. Nu skulle jag behöva en liknande förklaring på vad som hänt med den här hösten känner jag...

Jag för 8 år sen

Goddag från Isabella! Det gungar inte så mycket men skulle vi ha segel så kan ja lova att vi skulle vara framme på halva tiden! Eller kanske inte, vi har motvind... Men hur som helst så gungar det nästan inte alls, får se sen på skiftet... Träffade årets turorer från Peffan som är på tutorkryssning och dom sa att det hade gungar rejält från Stockholm till Mariehamn. Och den ena Silja-båten tog inte i land i Mariehamn heller, så nog blåser det en del nog!
.
Träffade då som sagt på ett gäng bekanta från Vasa som jag ska få åka med. Dom har en hyrd buss så det blir lite billigare, snabbare och trevligare sällskap! Perfekt. Just nu är dom dock och spelar bingo :) och sen skulle dom äta. Jag åt ju hemma så jag gick upp i skybaren och satte mig så länge.
.
Häromdagen fick jag ett mail från min ena kusin som hade gjort en power point presentation med bilder på hennes och vår familj, jättefint! Hittade en gammal och rolig bild på mig där! Den är från påsken 2002, alltså drygt 8 år gammal. Jag och min familj var i Kiruna och hälsade på min moster och hennes familj. Just den här dagen var vi och skidade i Luossavaara-Kirunavaara backen. Här är jag på väg över ett minihopp med full fart :) Ni får själva spekulera i hur det gick efter att bilden blev tagen! Själv har jag ingen aning!
.

Knirr knarr

Dagen för avfärd tillbaka till Vasa. Sov fruktansvärt dåligt inatt. Vaknade jätte många gånger och drömde en massa konstiga, äckliga och skrämmande drömmar. Dessutom hade jag sjukt ont i nacken hela natten... Men nu har det nästan gått över och jag sitter och väntar på pappa som ska köra mig till båten. Det är först om en timme så jag ska nog äta en lunch här innan båten far.
.
Är dock inte det minsta sugen på att gå utanför dörren idag. Det blåser nästan stormbyar där ute och det känns kallt. Dessutom kommer det säkert att lukta spya på alla toaletter på båten om det gungar mycket, vilket det säkert gör med den här vinden... Bläää!
.
Här hemma hos mamma och pappa märks vinden av på sitt egna lilla sätt. Dörrar knarrar och smäller, vinden viner i fönstrena och det knakar lite här och där... Otroligt nog så har jag inte blivit rädd för nåt av det ännu :) Men sen om jag börjar höra en katt som jamar i nåt hörn, då blir jag rädd.... För vi har ingen katt.....

Veckans barnförbjudna klipp

Veckans klipp är lite smått barnförbjudet. Det är en liten visa som vi har kört på förfester några gånger som snapsvisa! Tycker den är så härlig :)


Tillbaka i civilisationen

Hej!
.
Är tillbaka i stan nu igen. Eller egentligen kom jag och Peter in till stan redan igårkväll men då orkade jag inte uppdatera. Idag har vi bara myst och latat oss i sängen tills Peter for tillbaka ut och nu är jag hos mamma och pappa.
.
Har ju då alltså varit ute på Silverskär och jobbat julbord fredag, lördag och söndag. Det var tungt, är ju inte det minsta van vid sånt arbete, men kul! Blev många varierande uppgifter! Tog emot gäster, tog emot dryckesbeställningar och serverade, plockade fram mer mat, diskade och lagade till och med lite julgodis! Det har varit intressant och lärorikt! Har bland annat lärt mig bära 7 vinglas i en hand och också 4 ölflaskor i en hand :) Haha!
.
I lördags var mamma, pappa och Staffan ut och åt tillsammans med Peters mamma och farmor. Dom, liksom alla andra gäster, var mycket nöjda så det gjorde absolut att det var roligare att jobba! Mamma hade kamera med och tog lite bilder så här kommer några av dom! Själv tog jag inga bilder alls.
.
I den här sugan, Norrgårds, serverade vi julbord de tre dagarna jag var med
Staffan på trappan
I den stugan, Mellangårds, fick alla gäster glögg innan de kom upp till Norrgårds för mat. Längre ner skymtar båthuset och bryggan som man kommer till (där vi brukar äta middag på somrarna) .
Jag vid julbordet. Folien passar kanske inte så bra in men det är för att den varma maten skulle hållas varm :)
Hela gänget som jobbade lördag dag.
Peter, jag, Conny, Carita, Catarina

Borta några dagar

Far ut till Silverskär om en liten stund och tar inte med mig datorn dit. Det blir ingen uppdatering förrän tidigast på måndag... Så kika in på måndag kväll igen :)
.
Ha det bäst till dess!

Nya skor!

Hej!
.
Idag har vi traskat runt på stan i stort sett hela dagen. Köpt lite julklappar och annat smått och gott! Jag har dessutom fått två par skor, ett par vinterskor/stövlar och sen ett par Gore-Tex som man kan ha när man ska vandra i skogen eller vara i pulkabacken! Snäll mamma jag har! (sa ju att det är bra med föräldrar på besök!)
.
Nu sitter jag och väntar på att Linda ska ringa, vi ska nämligen till Ollis ikväll och titta på Idol. Det är då inte svenska idol som kommer på TV utan vårt eget idol som rockföreningen i Vasa ordnar! Kul kul!
.
Imorron packar jag väskorna och åker hem till Åland med mamma och pappa. Vi startar i tid så att vi hinner via IKEA :) Ska försöka uppdatera på båten, men troligtvis så blir det inget före det...
.
I brist på andra bilder att visa så visar jag en bild på mina Gore-tex skor!

Fördelen med att ha föräldrar på besök

Tisdagskvällen börjar så smått lida mot sitt slut, men vi hinner ännu med lite kvällsmys! När jag kom hem från skolan lagade jag middag åt mamma och pappa, samma sak som jag och Peter lagade för en vecka sedan. Det var mycket uppskattat och gott! Sedan blev det efterrätt och sist kaffe med bulla :) Nu har vi just varit och handlat lite kvällsgott!
.
Det finns många positiva saker med att ha mamma och pappa på besök! För det första så är det kul att dom är här, jag har saknat dom... Men sen så får man gratis mat, gratis lite andra saker, någon som diskar och lagar mat och sånt där. Pappa brukar dessutom fixa lite saker som jag inte orkar/kan, t.ex. ett läckande handfat i toan, eller att skruva upp något. Sen brukar ju alltid skafferierna fyllas när föräldrarna varit på besök :)
.
Imorn är jag ledig så då ska vi gå runt i lite affärer och sånt. Får se vad vi fyller på för förråd då!

Lördagens festbilder

Här kommer nu dom utlovade bilderna. Vi började alltså hos Marie och Envik med vin, skumpa, cider och shottar. Sen fortsatte vi på Fontana med lite mera cider och skumpa! När vi kom till Fontana var det tomt där, men efter en stund (fråga inte hur lång stund :) !) så blev det alldeles lagom med folk! Sen avslutades kvällen med mat på McDonalds! Har inga bilder från krogen för då hade jag kameran i garderoben! Men här är lite i alla fall!
.
Ika och Emilia visar hur man har tråkigt på en fest
.
Men egentligen har vi så här kul!

.
Vad försöker Svaije med här??

.
Chriso var på G!

.
Lite snapsvisor runt soffbordet...

.
...och i köket!

.
Och tro mig, det här är INTE min ketchup! Någon (ehm, jani..) överkonsumerar tror jag!


Veckans klipp

Vilken kväll det blev igår!! Jag hade såå kul och det tror jag att alla andra också hade :) Har en massa bilder, dock är inte alla bloggbara :) hehe, men jag har inte lagt in dom på datorn än och orkar inte göra det nu, så ni får vänta på bilder!
.
Veckans klipp är egentligen ett tips på en youtube kanal. Och den är nog lite riktad till tjejer :) Det är en make up artist som på ett enkelt och förståeligt sätt förklarar hur man ska sminka sig. Det är allt från vardagssminkningar till festsminkningar och häftiga maskeradsminkningar! Absolut värt att kolla in, har själv provat lite och det är inte så svårt! Länken till hennes sida hittar ni här --> Michelle Phan.
.
Här är ett exempel på en extremare sminkning.

Middag+dusch=pigg=fest!

Ska precis traska iväg till Lotta för att sedan gå vidare till förfesten. Är piggare nu så det här ska nog bli bra! Lagade en god middag med couscous, paprika, majs, vindruvor och kalkonskivor, blev jättegott! Och efter den och en dusch så var tröttheten bortblåst!
.
Imorn ska jag jobba 11-15 och sen kanske träna, det beror på konditionen så att säga.... Men ha en bra lördagskväll! Nu drar jag!

Ikväll blir det riktig fest!

Pusslandet är i full gång! Det är så stort så att det inte får plats på matbordet utan jag måste pussla på golvet :)
.
.
Det här är inte ens alla bitar!

.
Ikväll blir det utgång, första lördagen på hela hösten tror jag! Haha, vad hände med studielivet? Hoppas jag piggnar i lite, är lite slö efter babysimmet... Men ska fara och träna snart och sen med lite mat i magen så blir det nog bra! Försöker dessutom peppa mig själv med lite musik redan nu! Det hjälper lite!
.
nej, nu har jag inte tid att sitta här och prata bort värdefull pusseltid!

En favoritsysselsättning!

Puh, nu ska jag äntligen få sätta mig ner och göra något som jag vill göra! Pussla! I både onsdags och torsdags gjorde jag inget annat än att vara i skolan och att plugga på biologin, snacka om självdisciplin! En enda liten paus tog jag ju igår när jag var och lyssnade på Lotta!
I morse steg jag upp 9 för att plugga vidare tills tenten som började kl 14. Skrev i 1 och 1/2 timme och sen var det klart! Det borde ha blivit godkänt och kanske inte lägsta vitsordet så bättre än förväntningarna! Sen skrev jag en lång kursutvärdering, lämnade in min portfolio och sen tog jag helg! Och det tror jag att Lotta märkte :) For till henne på lite glögg (premiär för i år, guuud så gott!) och jag var lite borta i tankarna :) Hehe!
.
Har just skrivit klart programmet för morgondagens babysim så nu ska jag pussla! Har ett enormt pussel som jag fick av Peter i födelsedagspresent men inte vågat börja på ännu. Jag begraver mig i pusslandet och får inget annat gjort så jag har inte vågat börja på det tidigare :) Men nu ska här pusslas! Hörs igen när jag kommit ut ur dimmorna! Hehe!

En dag i studiernas tecken

Den här dagen har bestått av skola, skola, skola, skola, en liten paus, skola, en liten paus och skola. Först lektioner från 10-17, sen plugg. Sen tog jag faktiskt en liten paus och for till DooBop club och lyssnade på Lotta som uppträdde med sin musikskola. Det var skönt att göra något annat och en kul tillställning! Sen for jag hem och pluggade mer.... Har just haft min andra paus, ett halvtimmes samtal med Peter! Och nu ska jag fortsätta plugga. Har tent imorron...
.
Så kanske ni förstår varför jag inte uppdaterat något idag...

Gott godare godast

Receptet alltså! Det blev så himla gott! Receptet var på Grillad hälleflundra med citrus och parmesansmör men vi ändrade lite i det. Eller ja, Peter ändrade :) Men så här gjorde vi i alla fall!
.
Drygt 400g gösfilé som vi rimmade en stund varefter den fick ligga i en glace tills fisken började bli lite vit.
.
Glacen:
Saften från en pressad citron (9 delar)
Olivolja (1 del)
1/2 finhackad chili
Rivet skal av 1/2 citron
Peppar
Timjan
.
Kryddsmöret:
5 msk smör
1/2 finhackad chili
Rivet skal av 1/2 citron
1 msk pressad citronsaft
1 dl riven parmesanost
.
Allt vispades ihop och så var det färdigt!
.
Sedan kokade vi små potatisar som vi stekte i olivolja och smör och kryddade med flingsalt och timjan.
.
Stek fisken på den fula sidan först, ganska länge, så att den nästan blir klar. Den ska bara stekas en kort stund på andra sidan.
.
Till detta drack vi ett vin som hette Beringer stone cellars från Californien. Ett vitt chardonnayvin från 2008. Det passade jättebra till så jag rekommenderar det varmt!
.
Det var tusen gånger godare än vad det ser ut! (och jo, vi glömde sallad, hihi)

Tidsfördriv

Innan jag berättar om det supergoda receptet ;) så tänkte jag bjuda på en liten video på Ebba som visar hennes och syrran Mayas ena favoritsysselsättning. Detta kan kom hålla på med läääääääääänge!
.
Filmat genom glaset i buren
.
Detta är alltså något som dom gör överallt, mot glas, väggar, lister, i kartonger, jaa, överallt där det bara går!

Konsten att falla rätt med en cykel

.
Så här ser det ut i Vasa just nu. Kan tänka mig att det ser så ut på många andra ställen också runtom i Norden just nu :) Vet inte riktigt vad jag ska tycka... Det är ju ändå november så då får det komma snö, men jag är bara så rädd för halkan när man cyklar.... Jag tror nämligen inte att cykelfallande är en konst som man blir bättre på ju mer man övar, jag har testat så många gånger och det gör lika ont varje gång!
.
Nu ska jag plugga och sen senare ikväll ska jag tipsa om ett riktigt gott recept som jag och Peter gjorde igår! Mums!

9 november 2010

Hej hopp!
.
Ber om ursäkt för dålig uppdatering nu medans Peter är här. Men jag har bättre och viktigare saker för mig istället för att blogga :)
.
Igår hade jag lektioner i skolan så Peter fick klara sig på egen hand ett tag. Men på min håltimme passade vi ändå på att äta lunch, fika och gå och kika på små underbart söta små gnagare i djurbutiken! Vi dog lite båda två över hur söta dom är! Sen så dog vi också en liten bit när ett av dom flög genom buren mot gallret, visade tänderna och morrade. Hjälp... Jag tror att den gjorde det för att jag förolämpade den lite :)
.
Efter skolan for vi och provade en ny restaurang. Det var sushi :) Stället var ganska gömt vilket är synd, för maten var riktigt bra! Ganska dyrt dock, men lunchen var rätt så billig. Så jag ska nog fara dit på lunch nån dag!
.
Igårkväll samlade vi också ihop ett gäng och for och bowlade! Det var riktigt kul och efteråt tog vi oss till Amarillo för en öl och lite att äta. En riktigt lyckad kväll med andra ord som avslutades med film och mys i soffan!
.
Nu ska vi strax gå och handla ingredienser till en lyxmiddag ikväll!

Provat min present!

Ikväll har jag provat min present som Sara så vänligt skickat från USA! Lade ett rött nagellack underst och sen drog jag några streck med pennan. Vågade inte prova nåt mer avancerat då det var första gången :) Lite krångligt var det men jag lär mig nog snabbt! Här är i alla fall två bilder! (Det var galet svårt att ta bilder...)





Min underbaraste kväll på länge!

Min kväll igår var den bästa på väldigt länge! Vi började med middag på ib Banco, en italiensk restaurang som öppnade här i Vasa i somras. Vinet var gott, förrätten var god, Peters varmrätt var god och efterrätten var magnifik!! Mums! Och inte alltför dyrt heller...

Sen hade Peter en liten överraskning till mig :) Vi skulle sova på hotell över natten! Hotell Astor har vi hört att ska ha en riktigt bra frukost så den skulle vi såklart testa också! När i kom till rummet hade Peter dessutom beställt upp en flaska skuma! Det blev en perfekt kväll med härliga diskussioner och en skön säng! Älskar att sova på hotell! Kändes dessutom lite extra speciellt när det var i en stad där jag bor :D Haha!
.
Har tyvärr inga bilder, och skulle jag ha så skulle ni kanske inte få se dem ;) Men lite bilder på hotellet finns i länken högre upp i inlägget!
.
Frukosten var god, oftast brukar hotellfrukost vara det tycker jag :D Men det absolut bästa var att de hade en skål apelsiner och ej juicepress där man själv fick pressa sin juice! Mmmm, vad gott det var! En sån vill jag också ha!

Ytterligare en negativ sak med denna lägenhet

Igårkväll/inatt upptäckte jag en ny sak som är lite mindre bra med denna lägenhet förutom lövblåsningen på hösten och snöskottningen på vintern. Grannarna hade nämligen fest igår. Och jag kan säga att det var lyhört. Speciellt då det hela tiden sprang ut folk för att röka... Sen så började det lukta dagen-efter-fylla i trapphuset, vilket småningom kom in i min hall och till slut luktade hela min lägenhet dagen-efter-fylla... Urk! Till på det så drog ju gästerna med sig tobaksrök in i trapphuset som såklart också kom in i lägenheten. Nu kanske någon tänker att "men varför vädrade du inte?". Det gjorde jag. Då blev det värre. All tobaksrök som dom andades ut bakom knuten kom in i min lägenhet... Dagen-efter-fylle lukten var inte ens borta när jag kom hem från babysimmet i morse klockan 11...

Nåja, det bästa med natten var i alla fall att Peter kom hit! Det kändes tungt att stiga upp och fara iväg på babysim klockan 6 i morse... Men lika tungt som det var att stiga upp då var det skönt att komma hem till en uppvärmd icke tom säng! Vi har just varit och ätit brunch och bara Peter får i sig sitt kaffe så ska vi promenera till simhallen för att kika på lite simtävlingar och ålänningar som deltar.

Städa städa varje fredag!

Blev helt plötsligt extremt effektiv! Städfreaket kom på besök... Har dammsugit hela lägenheten, nu ska det dammas... Har tvätten igång samtidigt också! Sen blir det lite träning, lite skolarbete, lite sömn och sen kommer Peteeeeeeeeeeeeeer!

Tänkte bara berätta det :D

Tänk vad många gånger man kan fira en och samma sak!

.
Så här glad är jag just nu!

Varför det då? Jo, nu har jag skrivit mognadsprovet och lämnat in kandidaten!!! Men jag ska inte dricka den där nu, utan den korkar jag inatt när Peter kommit, andra orsaken till att jag är glad!
.
Men jag började fundera på det just, att det är ganska många gånger som jag firat min kandidat! Först när jag skrivit klart den. Sen efter opponeringen och den sista redigeringen. Och nu, då den är inlämnad. Sen får jag förhoppningsvis fira lite igen när jag fått resultatet! Och sista gången jag firar min kandidat är när jag fått mina papper, vilka jag inte kan få förrän jag opponerat någon. Så allt som allt blir det fem gånger som jag firar! Det gillas :)

Ny kategori!

Nu har jag skapat en ny kategori som heter "Veckans klipp". Vad handlar det om då? Jo, varje vecka ska jag (försöka i alla fall) lägga upp ett nytt klipp. Jag fick idén från ett samarbete som jag ingått. Varje vecka skickar Disney ett nytt klipp till mig som jag får publicera om jag vill. Men det är inte varje gång som jag vill publicera det. Då kommer det något annat istället! T.ex. musik, något annat roligt, något knäppt, något häftigt osv.. Ja ni fattar! Ett klipp helt enkelt!

Så, jag startar denna kategori med ett klipp från Disney. Har alltid tyckt att dom där två små Piff och Puff är så roliga! Speciellt om man är lite trött :) Haha, så varsågoda:
.
Ett gott skratt - Piff och Puff hämnas
.

Hemma (på) en snabbis

Haha, nejdå, tyckte bara det lät så bra :) Kanske det är önsketänkande ;)

Kom hem från skolan och en intressant lektion för en stund sen! Vi tittade på olika celler i mikroskop, bl.a. hjärtmuskulatur, skelettmuskulatur, fettceller, nervceller m.m. En av dom såg ut precis som en parmaskinka med den minsta förstoringen! Mmm, jag blev hungrig! Eller kanske jag var hungrig!
.
Ska i alla fall iväg på stepbody om en timme. Det kommer att vara sjukt jobbigt! Tror jag i alla fall. Men det känns ju bra efteråt så. Är inte det en orsak till att man tränar? Att det känns så bra sen efter? Det tycker jag.

I skolan

Sitter i skolan just nu i väntan på att dagens sista lektion ska börja. Har precis planerat lördagens babysim tillsammans med hon som jag ska ha det med. Det jobbiga är att vi ska ha på finska den här gången! Nå vi är i alla fall två, så om man tappar bort sig så kan den andra ta över :)

Men ojoj... först ska dom stackars föräldrarna tvingas stå ut med att jag inte kan sjunga, och sen att jag inte kan finska ordentligt! Haha!

Brev på posten!

Jag är en sån som älskar att skicka brev och kort på posten! Jag har så svårt att hålla mig från att säga något, men sen när personen får sitt brev/kort blir glad så blir jag nästan ännu gladare bara för att han/hon blev så glad. Jag tycker också om att lägga ner lite tid på en del kort, så att de känns mer värdefulla...

Men lika mycket som jag älskar att skicka brev så älskar jag att få brev! Och då menar jag inte räkningar och bankutdrag... Utan såna som kommer från kompisar och familj! Det kan förgylla hela ens dag när man får något fint på posten. Trots att jag får sådana brev väääääääääääldigt sällan så tittar jag alltid förhoppningsfullt på golvet innanför dörren när jag kommer hem, ifall jag skulle ha fått ett brev! Och idag så hade jag fått det! Och det kom ända från USA! Vad glad jag blev!
.
Det här är vad mitt brev innehöll!
.
Tack så jättemycket Sara som skickat detta, det gjorde min dag!
Lovar att visa resultat sen när jag hinner prova grejerna!

Vilodag

Hej på er allihopa! Det var lite dålig uppdatering igår, eller snarare ingen alls... Men jag hade bara inte tid... Skola 8-16, träning 17.30-18.30 och sen till Lotta och vidare till Ollis. Dock var jag så fruktansvärt trött att jag for hem redan innan 12.. :) Lite synd att jag var så trött för det var bra musik och bra drag på Ollis, men man kan inte vara på topp jämt!

Idag har jag bara haft en lektion, klockan 14! Så jag passade på att bara ta det lugnt innan skolan. Nu sitter jag och väntar på att träningen ska börja, blir ett återhämtningspass idag med pilates och direkt efter det ett stretch-pass.

För mycket i skolan! Eller, är det kanske så här det borde vara?

.
Hej där från en lite trött och sliten Fanny! Sitter i soffan, nyduschad och trött efter body pumpen. Tog i lite extra hårt så det blev riktigt jobbigt, men skönt! Ska nog ta och stretcha lite mer snart, känner att jag behöver det!
.
Har haft en lång dag idag. Den längsta skoldagen på säkert ett år! Lektioner från 10.15-17.00 med endast två halvtimmes pauser emellan. Ojoj, sånt är jobbigt när man inte är van :D Men nu blir det faktiskt lite mer fart i skolan i två veckor, sen återgår det nästan till det normala igen! Hehe!
.
Sitter och väntar på att Peter ska komma hem från jobbet så att vi kan skypea lite. Han messade för en stund sen och sa att det blir lite senare än vad han trott, men jag väntar!! Börjar 8.15 imorron så det kan bli lite jobbigt då, men det är sånt jag får ta då! Nej, nu ska jag nog stretcha, min stackars stela kropp behöver det... Kanske jag blir av med lite värk på samma gång! Det brukar hjälpa....

RSS 2.0