Top Model x 2!

Dubbelavsnitt av Top Model! Måndagskvällen är räddad! I alla fall från tentläsningen :) Fast egentligen borde jag plugga, men jag får helt enkelt vara uppe lite längre istället...
.
Imorgon gäller det alltså, tent kl 08.30. Sen kl 12.10 går mitt tåg till Åbo. Tar ett lite tidigare tåg så hinner jag stanna några timmar i Åbo och äta middag med Vera! Ska bli så kul! Länge sen vi sågs.. Sen ska jag åka båt några timmar, lite mindre kul kan man ju säga.. Men sen, SEN!, får jag träffa mitt gull! Längta längta längta!

En liten biologilektion i form av videor :)

.
Så här ser det ut hos mig just nu... Imorron är det tent, sen behöver jag inte tänka på alla dessa småkryp mera! Men trots att det är mycket att lära in, så är det många gånger intressant också! Jag har nog lärt mig mycket! Tänkte visa lite klipp från youtube som kan vara lite kul/äckligt/häftigt m.m.
.
Här är en sjögurka. När dom känner sig hotade kan dom ibland spy upp sina inälvor för att förvirra hotet. Den kan sedan producera nya organ så den dör inte!

Här är en relativt kort video på hur malaria smittar. Visste du att för att en människa ska kunna bli smittad så måste man bli stucken av en mygga som har sugit blod från en malariasmittad människa!

.
I Östersjöns djupare delar finns det självlysande kammaneter! Dom är ca 2 cm långa :)
.
Nästa klipp är på en tusenfoting, och det är filmat rätt nära så titta inte om du har obehag :D Haha, nej men den är ofarlig, men det häftiga är hur den rör på benen! Som små vågrörelser!
.
Jag avslutar min lilla lektion :) med en film på en vacker lite annorlunda sjöstjärna. Det är kanske inte en sån här man tänker på i första hand... Men den simmar så fint!

Snart kommer våren!

Klockan är halv 6 och det är inte ens mörkt ute!! Hur skönt är inte det!?! Dessutom är det varmare igen, bara 1 minusgrad just nu. Sen att det blåser -20° är ju en helt annan sak... Men det droppar från istapparna, snön smälter så småningom och snart har vi bar mark igen! Love it!
.
Har just varit och ätit och nu är jag proppmätt... Känns lite jobbigt faktiskt. Men vad kan man göra åt det? Jo, plugga mera biologi! Försvinner in i vertebraterns djungel några timmar till nu.
Hej så länge!

En toppenkväll igår!

Hade en jättekul kväll igår! Pratade, skrattade, tittade lite på melodifestivalen med ett halvt öga och spelade lite ölspel hemma hos mig. Sen drog vi till Fontana vid 11 och fortsatte prata, skratta och dansa! Och oj vad jag skrattat igår :) hade riktigt ont i kinderna stora delar av kvällen!
.
Idag blir det biologiplugg för hela slanten. På tisdag är det tent på radiärsymmetriska djur, kontraktiva vakuoler, fagocutos och andra roliga saker.
.
Sitter och lyssnar på detta just nu. Varför lyssnar man inte mer på manskörer? Det är vackert, mäktigt och skönt för örat att lyssna på!

Parteeeey!

Ikväll blir det fest! Skulle vara hos Lotta men hon är sjuk :( Låter som en hes kråka...
Så vi blir hos mig istället! Snart borde det komma folk!
Hörs imorron!
Tudeluu!!
.
Egopics :) så här festar jag ikväll!
Fierce and dangerous!
Haha, man kan ju tro att jag är full redan...
Men nej, nykter som en spik ännu.. Har lite tråkigt bara!

Guld är gott!

Fick en lyxig chokladplatta av gullet mitt när han kom hit förra veckan. Chokladen är handgjord i Lettland och innehåller guld! Mmm, det sprakar lite i munnen när man äter den! Den smakar lite som om det skulle vara havtorn eller något annat bär i den, men det är det inte! Men lite apelsinarom finns det med så det är säkert det jag känner!
Förpackningen är också jättefin så det fungerar perfekt att ge bort som en liten present om man vill glädja någon!
.

Städpatrullen är på G!

Städa städa varje fredag heter det väl? För mig är det en sån dag i alla fall. Har dammsugit, torkat damm, städat gerbilburen och har första maskinen tvätt på gång. Och klockan är inte ens 12 ännu! Det ni!
.
Igårkväll möblerade jag om lite. Jag har inte vant mig än så vi får se om jag gillar det eller inte. Tror att jag gillar det! Det blev i alla fall lite mer öppna ytor mitt i rummet. Men sen lite mer packat på andra :D haha, inte så lätt... Men det var ganska lätt att dammsuga så det är positivt!
.
Resten av dagen ska jag plugga biologi tror jag. har babysim imorron så det blir att gå och lägga sig tidigt... Men nu ska jag kila iväg ner till tvättstugan! Tjingeling!

Dagens bild

Har absolut inget vettigt eller intressant att skriva om så istället får ni beundra mina muffins som jag bakade idag :) det är ungefär som chokladmuffins fast med brunt farinsocker och den vita klicken i mitten är philadelphiost blandat med socker. Visste inte riktigt vad jag skulle tycka först, men nu är dom goda!
.

Ensam och övergiven

Haha, näerå, inte riktigt. Men Peter for just :( Vissa gånger är det jobbigare än andra, och den här gången var det lite extra jobbigt. Vet inte varför egentligen för vi ses ju om mindre än en vecka igen... Men så är det ibland bara. Det som ändå får mig att le är att vi inte kommer behöva ha det på det här sättet så himla länge till!
.
Men för att tänka på annat så tänkte jag baka nu! Kanske det får mig på bättre humör! Får se om det lyckas, har aldrig gjort detta förr. Återkommer senare :)

Ensam hemma

Sitter ensam hemma och har lite tråkigt just nu. Peter är iväg och träffar några kompisar, han sa att han inte skulle bli så sent, men vi får väl se hur det går med det... :) Själv har jag pluggat lite, men efter att ha somnat x antal gånger gav jag upp och började titta på TV istället. Konstigt det där, att man somnar när man läser, men inte sen när man börjar titta på TV. Hehe.
.
Igår åt vi tacos till middag! Så himla gott! Sällan jag äter det själv, det blir liksom så mycket, och inte heller lika roligt att äta själv. Men det var inte det jag skulle prata om, utan vi provade en ny tacokrydda! Det var såklart inte samma sak som den vanliga, men helt ok. Värd att testa!
.
.
Nu ska jag fortsätta vänta på Peter, hoppas han kommer snart, nu har jag riktigt tråkigt :D

Plättar till frukost/lunch!

Idag blev det plättar till lunch för mig och till frukost för Peter :) Har varit i skolan på två biologipass med en paus där emellan. Andra lektionen började med artkännedomstent. Jag tippar på att jag hade 20 rätt av 20 möjliga! Hoppas det!
.
Vi skulle ju ha gymmat igår, men latheten tog över och vi blev i soffan istället. Men idag ska vi försöka på nytt. Det jobbigaste är att ta sig upp ur soffan och ut genom dörren. Men när man väl kommit så långt så brukar det ju gå lite bättre. Sen ikväll får vi se vad vi hittar på, det är öppet!

Sushi till frukost

Idag har det varit en ganska vanlig dag, fast ändå inte. Den började med sushi till lunch, men eftersom jag och Peter steg upp så sent och inte åt något innan så blev det ju som sushi till frukost! Det gillas, tänk om man skulle kunna äta det lite oftare!!
.
.
Sen for jag till skolan på biologilektion. Där började vi med att dissekera blåmusslor! Kul! Lite geggigt, svårt att se allt. Men lite spännande!
.
Nu under kvällen har jag pluggat på amöbor, skabbdjur, vattenloppor och liknande.. Tror jag kan dom flesta nu, men det får vi se på tenten imorron. Ska kolla igenom alla bilder en gång till men sen får det vara nog.

Bilder från årsfesten

Goddagens!! Tänkte dela med mig av lite bilder från igår! Alla var så himla fina! Om ni vill ha någon bild så är det bara att säga till så skickat jag!
.
Mia och Marie
.
Nixu, Robin och Emilia
.
Amra och Linda
.
Jag och Nicke
.
Nicke och Jani
.
Jag och Peter
.
Amra
.
Lotta

Fixade upp till tänderna

Om en stund ska vi iväg på årsfesten. Jag har kämpat som en idiot med frisyren, men tillslut så är jag helt nöjd. Inte som hos frisören men det får man räkna med!
.
Vi har också klippt sönder ett lakan för att få en fin näsduk till Peters kavaj :) Jättefint blev det! Kavajen alltså, inte lakanet.
.
Nu ska vi smaka på lite mera vin innan vi tar oss ut i kylan och vidare till skolan. Ha en bra lördagskväll! Det ska vi ha!
.

Snart är han här!!!

Sitter uppe och väntar på att min älskling ska komma hit. Får vänta i drygt en timme till... Längtar längtar!! Dock har inte väntan varit helt i onödan, har faktiskt fått lite gjort! Ett skolarbete är nu skrivet och inskickat, två dagar i förväg! Duktigt! Nu tror jag dock att jag ska titta på ett avsnitt av Grey´s Anatomy.
.
Imorron är det årsfest som gäller. Hela dagen kommer nog att gå åt till det, ska börja i tid med att fixa håret, det får ju gärna bli någorlunda bra :) Men jag ska inte glömma bort att mysa lite också, det var ju så länge sen! (Känner jag mig själv rätt så kommer det ändå att bli bråttom mot slutet bara för att jag inte kan slita mig från sängen och älsklingens armar!)
.
Ni som inte lämnat en kommentar om vilken frisyr som är bäst får gärna göra det :) Fast innan typ 14.00 den 19.2 :) Sen hinner jag inte ångra mig mera!

Frisyrförsök 3, vad tycker DU?

Det blev ett sista försök, lite sent nu kanske, men snälla snälla om ni läser de här lämna en kommentar om vad ni tycker. Bra? Dåligt? Varför? Vilken är bäst? Det första försöket, det andra försöket eller det här?
.
Det är rätt många bilder, men det är så svårt att få nåt bra. Orsaken till att det är sån skillnad i storlek och färg är att vissa är tagna med kamera och andra med webcam :)
.
.
.
.
.

Test av frisyr del 2

Igår testade jag som sagt en annan frisyr till årsfesten, som alltså är på lördag! Jag är rätt så nöjd faktiskt! Men jag vill ändå höra era åsikter!! Så snälla snälla lämna en liten kommentar om vad som kunde ändras, om ni tycker bättre om den här eller den gamla, som ni hittar här.
.
Framifrån
.
Bakifrån
.
Sidan
.
Uppifrån

.
Såå, vad tycks?

Sitz och möglig ost

Igår var jag upptagen med lite det ena och andra så jag hade inte tid att blogga nåt. Provade en frisyr till årsfesten, funderar på att kanske göra den på lördag. Lägger upp bilder lite senare så får ni säga vad ni tycker!
.
På kvällen var det sitz, och det är verkligen evigheter sen jag var på sitz!! Det var musiksitz så efter själva sitzen får andra komma dit på eftersläpp och lyssna på bandtävlingen. Det brukar vara riktigt bra men i år for vi redan innan alla band hade spelat. Ingen orkade lyssna på dom utan alla satt och pratade. Det var inte för att banden var dåliga, utan det bara blev så... Men sitzen var bra och jag hade roligt!
.
Igår morse städade jag också kylskåpet. Det har luktat möglig mat där och jag har inte fattat vad det skulle bero på. Där finns ingen gammal/dålig mat och när jag tvättade så hittade jag inga gamla rester. I morse luktade det fortfarande mögligt och helt plötsligt så kom jag på vad det var! Jag har en vitmögelost där :D haha! vad dum man kan vara ibland!
.
Det påminner mig också om när jag och Julia var små och hittade ett mögligt salladshuvud i kylskåpet. Vi blev ivriga och tänkte att vi kan ju gå igenom allt och se så att det inte finns mer mögligt. Vi hittade inte så mycket mer än en ost som vi tänkte slänga. Men som tur var så upptäckte vi att det var blåmögelost innan vi hann göra det :D hehe.

I´m back!

Hej hej! Jag har inte försvunnit, har bara inte haft tid att blogga :) Pappa for igår och mamma i morse. Blir alltid tomt och tråkigt när gästerna har farit hem :( men idag efter skolan var Ronja hit en sväng och pratade. När hon for åt jag lite god middag och uppdaterade mig om vad som hänt på internet.
.
Igår var ju en dag som borde ha spenderats med min kärlek, men han är alldeles för långt bort. Men jag fick i alla fall vara med mamma och pappa och det är ju inte dåligt det heller! Jag hade lite skola på dagen, men efter skolan var jag och mamma och gav blod! Man känner sig så bra efter något sånt! Här kan ni se blodsituationen i Finland just nu, alltså inte så jättebra. Så får och kan du ge blod, gå och gör en god gärning!
.

Riktigt mumsig matpaj!

Mamma och jag har just lagat en riktigt god paj!! Kan verkligen rekommendera denna!
.
Vi köpte en färdig botten som vi förgräddade i 10 min, men man kan ju såklart göra en egen också :) Sen skar vi 3 tomater i såna där båtformade skivor och fyllde botten. Äggstanningen bestod av 4 ägg och 1/2 dl grädde plus lite salt och peppar. I det blandade vi en hackad gul lök, 2 vitlöksklyftor, ca 50g klippta soltorkade tomater och ca 100-150g gröna och svarta oliver (delade och urkärnade). Överst toppade vi med 1/2 dl riven parmesan och 1 dl riven ost. In i ugnen ca 35 min på 200° och voila! Jättegott! Vi satte salt i äggstanningen, men egentligen hade man inte behövt det. Både soltorkade tomaterna och oliverna är ju väldigt salta, men det beror helt på hur man själv vill ha det!
.
Hoppas någon vågar prova! Lätt, snabblagat och jättegott!

Straffet för mina hurtiga morgonpromenader...

Gaaaah jag är vrååååålhungrig!! Väntar på att mamma och pappa ska komma hit så ska vi laga mat, men dom är lite sena.... Men snart så borde dom nog komma!
.
Helgens uppdatering kommer säkert att lida lite när dom är här, men något ska jag försöka uppdatera om :) Det är fortfarande kallt, jättekallt. Ännu kallare än igår... Men jag var ändå ute och gick i morse! Men nu har jag så ont i höfterna och ryggen så jag vet inte vad! Kan knappt gå! Höfterna har jag ont i för att jag inte är van att gå så här mycket :) Tragiskt, jag vet... Men ryggen är jag lite osäker på, det är i musklerna, men jag vet inte om det är träningsverk eller om dom är spända eller om det är någon överansträngning från träningen i onsdag. Men jag tror (och hoppas) på att det är träningsverk!
.
Aja, nu ska jag fylla kastrullen med vatten, så kanske det går lite fortare sen när mamma och pappa kommer med resten av ingredienserna :D

Det var som popcorn

Hahaha, hörde just ett nytt uttryck :) Tittar med ett öga på Extreme Makeover home edition och så säger mamman så här:
.
"När dom flyttade på bussen så var det som popcorn. Man kunde inte hålla band på sig själv."
.
Jag ska erkänna att jag hann tänka många tankar om hur hon menade att det var som popcorn innan hon förklarade, men nu har jag lärt mig ett nytt uttryck!

Utbränd, fast tvärtom

Snart är det sovdags. Igen... Man uppskattar det inte lika mycket när man egentligen har all tid i världen att sova. Försöker aktivera mig på dagarna så att jag skulle bli trött, men det är svårt. Stiger upp lite tidigare och går och lägger mig lite senare, allt för att bli lite tröttare. Men där emellan blir det ju så många fler timmar att döda... Pust, det är jobbigt att ha för lite att göra, man blir nästan utbränd, fast tvärtom.
.
Idag började jag i alla fall dagen med en 45 minuters promenad i kylan. Det är verkligen sviiiiiiiiiiiiiiiiiiinkallt här! Termometern på torget visar -12,° men det tror jag inte en sekund på, det är mycket kallare. Solen sken i alla fall så det är kul! Tror jag ska börja morgondagen också med en promenad, det piggar upp rätt bra! Sen plugg, kanske lite träning och sen kommer mamma och pappa hit!
.
Nu ska jag försöka hitta på nåt så att jag blir trött snabbt! Sen sova.. Natti natt!

Great, hur får man bort stearin från kläder?

Här håller jag på och städar i godan ro när jag plötsligt känner nåt varmt på foten. Jag tittar ner och ser detta:
.
Ett av mina ljus har alltså runnit över och droppat ner på sockan :( Buhuu! Nu är ju inte en socka så himla farligt, men hur får man bort stearin från kläder? Man kan väl inte bara sätta det i tvättmaskinen heller...? Tips snälla!

Dammsugning blev beerpong

Jepp jepp, meningen var att jag skulle dammsuga ikväll, men planerna ändrades lite. Svaije undrade om jag skulle komma med på lite beerpong till hans bror och sen vidare till Fontana på sitzeftersläpp. Hade ju faktiskt inget viktigt inplanerat, och börjar skolan 14 imorn, så varför inte :) Det blev lite beerpong och sen lite ölspel, men kände mig inte riktigt på topp så jag fick bara i mig en smirnoff... Så när resten for till Fontana så gick jag hem istället. Har just pratat lite med Baby på skype och om en stund ska jag gå och sova. Om jag nu lyckas sova nåt. Vad ska jag göra för att bli trött och få vettiga nätter? Jag kan ju inte träna hela dagarna, och när man har städat hela huset, vad ska man göra då????? Imorn ska jag i alla fall försöka stiga upp lite tidigare och gå ut på en rask morgonpromenad! Hoppas det hjälper!

Inget att skriva om :)

Just nu händer det inte så himla mycket speciellt som jag skulle ha lust att skriva om, därav den låga uppdateringen. Men så är det ibland! Som idag t.ex. ska strax iväg på en galet tråkig föreläsning (jo jag vet redan att den är tråkig, hur man än försöker (och tror) att man lyssnar på föreläsaren så har man ingen aning om vad hon pratat om när vi ska diskutera något). Sen ska jag träffa min grupp i en annan kurs och göra ett grupparbete, kanske blir det lite träning sen innan det blir kväll. Då ska jag dammsuga och kanske få lite fotoalbum fixade. Kul va!?! Njaa, tänkte väl det...
.
Men för att det inte ska vara årets tråkigaste inlägg så lägger jag upp en bild från när jag och några kompisar gjorde en roadtrip i slutet på första året här i Vasa. Vi körde hem till alla och hälsade på, jättekul!!
.

Kopi Luwak

För en stund sen kom jag på en sak som jag glömt att berätta!
När jag och Peter var på Madeira så åt vi ju på il Gallo d´Oro. Till efterrätt så tog jag något med mycket choklad i olika former, sufflé, praliner och andra små goda saker. Jag minns inte vad det hette och jag hittar det inte heller på hemsidan... MEN, det speciella med det var att en av chokladsorterna var gjord på Kopi Luwak kaffebönor.
.
Kopi Luwak är tydligen en väldigt dyr kaffesort som skördas i Indonesien och Filippinerna. Det speciella är att den inte skördas från busken, utan från spillningen från ett djur, indisk palmmård. Djuret äter alltså bären men kan inte smälta bönorna så när den bajsat ut dom plockar man ut dom ur spillningen, rengör dom och sen gör man kaffe på det! Nam nam :D haha! Men chokladen som jag åt var riktigt god!
.
Bild från: The amazing Indonesia
.
Bild från: Kopi Luwak

7 februari 2011

Har egentligen inget att berätta idag. Det har inte hänt något spännande, jag har inte gjort något roligt eller konstigt och det är bara en vanlig måndag. Har småpysslat med lite olika saker men just nu väntar jag egentligen bara på att det ska bli tisdag. Inte för att det händer något speciellt då heller, men man vet aldrig vad en ny dag kan föra med sig!
.
Så för att inte skriva en massa onödigt strunt här nu så säger jag god natt till er alla!

I drömmarna får man sina svar :D

Idag har varit en rätt så lugn dag. Har varit på jobb, sen tränat och kvällen har tillbringats hos Lotta. Natten däremot var spännande :) Jag har haft svårt att sova den senaste veckan men inatt kom jag på varför! I drömmen samlade jag på sömn... Jag spelade ett spel som liknar tetris, eller Bejeweled Blitz på facebook, och för varje rad eller kolumn som jag får bort så samlar jag på mig sömn. Nu har jag alltså fått för mycket och kan inte sova... Det var väldigt logiskt i drömmen, och också en stund efter att jag vaknat. Men nu känns det inte lika smart mer... Kan ju förstås fortfarande hända att jag sovit för mycket... Men intressant att det dyker upp i drömmarna sådär.
.
Imorgon börjar biologin igen. Hittills har jag bara haft en kurs på gång, men nu blir det alltså en till! Blir kul att ha något att göra igen, man blir så slö annars. Hoppas bara att det är en bra kurs!

Veckans klipp!

Det var ett tag sen, men jag har inte fått youtube-klippen att fungera... Men efter lite forskning så har jag lyckats lösa problemet :D
.
Det här är en kortfilm som alltid får mig att skratta. Oberoende vilken skitdag jag än har! Idag är ingen skitdag, men jag är rätt trött och har lite tråkigt. Så då passar det bra! Kanske någon annan också sitter ensam hemma denna lördagskväll och kan få sig ett litet skratt.
.

Syskonkärlek på hög nivå!

Alltså nu ska ni få se nåt så gulligt så jag vet inte vad! Ebba och Maya som dricker samtidigt! Mina två små bäbisar :D Bilderna är inte dom bästa för dom är tagna genom burglaset och med största försiktighet. Jag fick ju inte skrämma dom...
.
Men är det inte bara för sött???

.

.
Blev lite tokigt med den där pinnen mitt i vägen men ändå! Mina små sötisar!

Ett litet shampo-tips!

.
Här kommer ett litet schampo-tips till alla er med vintertorrt hår! I höstas när jag köpte Vichy-produkter till ansiktet så fick man en schampoflaska på köpet. Har inte provat det tidigare men nu har jag använt det litegrann. Och jag måste faktiskt säga att redan efter två gånger så känner jag hur mitt hår känns friskare, lenare och starkare! Topparna är fortfarande kluvna men det har att göra med att jag måste gå till frissan :) Men dom spretar inte lika mycket i alla fall! Jag vet inte vad det kostar på apoteket, men om det inte är allt för dyrt så vill jag ha det igen när den här flaskan är slut!
.
Kom hem från dagens föreläsning för en stund sen. Den var riktigt bra! Rektorn från Rinkebyskolan i Rinkeby, Börje Ehrstrand, var och pratade om hur han fått skolan till att bli en av dom bästa i Sverige. Mycket intressant och inspirerande! Nu ska jag sätta mig ner och försöka läsa lite material till min gradu.

Betyder det nåt eller?

Ni vet när man är kär så ser man hjärtan lite överallt. En snöklump som har formen av ett hjärta, en vattenpöl, en bit skräp på marken, ja ni fattar. Jag är expert på att hitta hjärtan lite överallt! Här är två:
.
Det här hjärtat dök upp då jag rev loss klisterlappen som fanns på päronet! Ni ser det väl??
.
Det här är lite speciellt :) Jag pratade med Peter i telefon medans jag höll i en kartongbit som Ebba och Maya tuggade på. Jag tittade inte på kartongbiten utan när jag efter en stund tog upp den så hade Ebba och Maya fått till det här fina hjärtat! Medans jag pratar med mitt hjärta! Det måste väl betyda nåt, eller?
.
Hihi, jag är en hopplös romantiker som ser kärlek och romantik i allt som bara går! Men jag tycker det är en bra egenskap, för varje gång jag ser ett hjärta (som inte är meningen att det ska vara det) så blir jag glad!

Lägesrapport

Min utbildning här på PF i Vasa är femårig. Jag är nu inne på fjärde året och borde alltså ha drygt ett år kvar. Men nu är det så att det har gått lite fortare! Jag har inte riktigt fattat det själv heller men om allt går som planerat så kommer jag att vara klar till jul! I år!
.
Idag anmälde jag mig till avslutande praktiken som är i september, och utöver det så har jag bara en 2-poängskurs kvar på hösten, direkt efter sommaren. Det innebär alltså att efter oktober så kan det hända att jag inte har några lektioner kvar i Vasa. Ska såklart skriva klart min gradu, men det har jag tänkt göra hemma på Åland. Förstår ni hur lite tid jag har kvar i Vasa? Innan jag är färdig lärare? Innan jag får flytta hem till den som jag då får kalla min SAMBO??? Jag förstår inte... Sakta men säkert så börjar jag dock förstå.
.
Så nu vet ni! Snart är jag färdig med min tid i Vasa och ska börja mitt nya liv på Åland :D Skrämmande men spännande!
.
Inte så jättelänge kvar nu! Love you!!

Sån där små alko-hål...

Hahaha, alltså tisdagen...! Jag är ganska säker på att ni känner igen er när jag säger att min kväll börjar klarna litegrann nu! Jag har funderat på hur jag tog mig till Ollis i mina klackskor utan ett endaste blåmärke när det inte var så lätt att gå till Chriso i nyktert tillstånd... Idag fick jag svaret, Jani stödde mig :D haha! Sen har jag också trott att jag gick hem själv, men tydligen har John gått samtidigt som mig och följt mig den kort biten till min grind :D Hahaha, jaa, det är då kul att få höra vad man gjort dagarna efter :)
.
Idag är en bättre dag :) Har fått lite skolarbete gjort (i skolan) och om en stund ska jag kanske ge mig på stipedieansökningar. Ute snöar det för fullt så jag tänker hålla mig inomhus hela kvällen...

Chirre och dirre!

Nu måste jag faktiskt ge er en liten utskällning! Nästan 50 personer har läst det förra inlägget men endast en har kommenterat! Jag sa ju att ni skulle komma med förbättringsförslag! Skäms på er.
.
Lotta gick för en stund sen, vi har lagat mat, tittat på TV och skrattat åt gårdagskvällen. Haha, ojoj vad galet det blev! Riktigt rolig och bra kväll, men som dock slutade väldigt tidigt :D haha! Blev ingen föreläsning för mig idag heller, tog mig inte längre än från sängen till soffan... Så kan det gå ibland!
.
Ikväll blir det till att fortsätta i soffläge. Det kommer Morden i Midsomer (!) och jag har laddat upp med chips, dipp och cola! Mums!
.
Update:
Nooooooooooooooooooooooooooo.............. Såg just att det inte alls kommer något Morden i Midsomer idag. Buhuuuuuuuu, jag som har sett fram emot det hela dagen!

Frisyr till årsfesten

Det här provade jag alltså igår. Jag har några funderingar själv men vill jättegärna höra era kommentarer också, så kommentera nu!
.
Det första jag funderar på är om man får ha håret så här. Reglerna säger att man ska ha håret uppsatt så att nacken syns. Är det här godkänt eller måste det vara helt uppsatt?
.
Det andra är att om man får ha så här, borde håret vara löst ända från mittbenan på vänster sida? Eller ännu mer? För som det är nu på bilderna så tycker jag att det ser ut lite som om jag skulle ha en löstofs på vänster sida :D
.
Jaja, nu är det eran tur. Vad tycker ni?
.
.
.
.

Lockar i håret!

.
Om ca 2 timmar ska jag traska över till Chriso för lite förfest och sedan Ollis. Lockade ju håret tidigare för att testa frisyr till årsfest. Jag ska visa bilder på det imorron så får ni vara smakråd!! Lockarna sitter såklart fortfarande i men jag gjorde frisyren lite mindre "finfest". Så här fina lockar blev det!!
.
.
Mera sånt!!

Fira födelsedagsbarn ikväll!

Goddagens! Idag är det tisdag, och tisdagar ägnas ofta åt Olivers, och så även denna tisdag! Blir förfest hos Chriso som fyller år imorron och sen utgång. Ska försöka att inte dricka nåt när vi kommit ut, förutom lite vatten kanske, tror jag lämnar pengarna i garderoben :) Det brukar vara det bästa om man ska spara lite pengar :D hehe.
.
Ska strax hoppa in i duschen och sen börja locka håret. Om tre veckor är det nämligen årsfest och då måste håret vara uppsatt så att man ser nacken. Och jag tänker inte betala en massa pengar till en frisör utan tänker göra det själv. Därför måste jag testa först :) Så idag blir första testet! Det är nog bäst att jag sätter igång nu om jag ska hinna!

RSS 2.0