God Jul!

Idag när jag gick in i Tiimari så möts jag av två bord fyllda med julpyssel! NU!?! Det är ju inte ens oktober än! Det är väl bara att sätta igång med julpysslet nu då...

"Min pappa är gravid"

Sitter och tittar på en dokumentär som går på TV4 just nu. Den heter "Min pappa är gravid" och handlar om ett gay par. De är gifta och det speciella med dom är att båda har fötts som kvinnor, men är nu män, alltså transexuella. De hade 2 adopterade barn, men ville också ha egna, så den ena av dem har nu fött ett barn, på biologiskt vis. Såg lite annorlunda ut med en gravid man... Svårt att förklara på ett enkelt sätt :) Men hur som helst, mycket intressant dokumentär!
Bild från gårdagens promenad

Typiskt

Som ni kanske kommer ihåg så har jag ju fått låna en kamera av mamma och pappa. Grejen med den är att den går på vanliga AA batterier, och dom tog ju såklart slut nu när jag var ut och gick för en stund sen. Och vet ni var jag har mina extra batterier? Nej just det, inte jag heller... I någon låda, längst ner säkert.. Jag har ett par på bordet här man jag tror inte dom håller så länge. Nå, som tur är så finns det ju batterier i alla affärer :) Jag hann i alla fall ta några bilder.

Bananlack och yoga

Var till tandhygienisten i morse och det smakar fortfarande bananlack i munnen... Men rena tänder fick jag i alla fall! Nu ska jag snart iväg på yoga och sen blir jag av med mitt köksbord! Jippii!! Nu är alla möbler sålda, så det enda jag fortfarande skulle vilja få bort är lite småsaker. Kolla här om ni behöver något :) Det dyker upp nya saker lite nu och då också när jag hittar mera som jag inte behöver!

Inget Ollis ikväll

Var nog på väg en stund, men det blev ändrade planer. Höll mig nykter idag för att jag ska till tandläkaren i morgon kl 8.00 :) Och ni vet hur det är när andra är fulla och man själv är nykter. Ibland går det bra, ibland inte. Idag var en sån dag då de fulla Som tur var så var inte alla fulla) inte riktigt orkade lyssna på vad de nyktra sa :) Man känner sig ju så dum när man pratar och märker att ingen faktiskt lyssnar... Så jag tänkte att det nog knappast blir bättre på Ollis, och gick hem :D Sparade dessutom ca 10 €, och det är inte fy skam. Det behövs för vårens äventyr!
.
Bilden har inget med inlägget att göra. Men jag saknar Syster-Yster...


Vem behöver en säng egentligen..?

Det här är vad jag kallar att bo som en student :) En liten madrass i ett hörn på golvet... Så ser min sovplats ut de kommande två veckorna. Nog ska det bli skönt att komma hem sen!

Nyheter

Jag är sjukt dålig på att hålla koll på vad som händer i världen. Nyheter intresserar mig inte, speciellt inte politik, och allt som man borde veta något om handlar ju typ om politik. Jag har försökt sätta mig in i olika konflikter och allt vad det finns några gånger, men det tar sån tid, är så brett och sen tar det ju aldrig slut! Som situationen i Libyen t.ex. I början läste jag så mycket jag kunde om det, men sen orkade jag inte mer...
.
Och egentligen är det här väldigt pinsamt. För det första för att jag ska bli lärare. Jag borde ju ha koll på lite allt möjligt, eller hur? (Men, lärare är faktiskt inte allvetare, även om man skulle kunna tro det, faktiskt. På riktigt.) Ja och för det andra för att man inte kan delta i några som helst diskussioner som handlar om sånt som händer i världen just nu...
.
Men vart vill jag komma med det här då. Jo, idag lovade jag Peter att jag skulle börja läsa lite mer nyheter :) Så efter att vi skypeat klickade jag in mig på HBL och började bläddra bland nyheterna. Då hittade jag det här: Världsrekord i maraton. Fatta hur snabbt man springer då!!! Helt sjukt! (ja, det var kanske inte såna nyheter jag skulle läsa, men ändå!)

Till salu

&quoMina studier är snart slut, och jag flyttar nu från Vasa. Därför försöker jag sälja så mycket jag kan! Här kan ni kika på köksgrejer och lite annat smått och gott till billiga priser. En del finns också på tori.fi. Klicka på länkarna för att komma till de sidorna. Köparen får hämta allt själv :) Klicka på bilderna för att göra dem större. Vill du ha något kan du skriva en kommentar här (glöm inte e-mail adressen då, den syns inte för andra men så att jag kan kontakta er..) eller skicka ett mail till [email protected]. Först till kvarn.
.
5 €

512 MB USB-minne

2 € styck
skärbräde
visplar i silikon
grått duschdraperi, tvättar det såklart innan jag säljer det!
1 € styck

tvålpump till badrum
underlakan för 80 cm säng  påslakan

2 grunda, 3 djupa ht: normal;">6 av varje

50 cent styck

liten prydnadssak, man kan fästa en lapp bakom ballongen
dynvar dynvar
20 cent styck

bruna bordstabletter, 4 st

Allt här under skickas på posten ifall du inte befinner dig på Åland, av den enkla anledningen att grejerna är på Åland :)

5 € styck

storlek M
storlek 36 eller 38, minns inte men ska kolla upp det!
storlek M tror jag   storlek S

30 €
(oanvänd, säljes pga felköp)

45 €
testad, men inget för mig... Garantikvittot medföljer

Morotssemla

Efter jobbet bestämde jag mig för att baka bröd! Det blev morotssemlor.
Det blev riktigt gott! Tänk själv: doften av nybakt bröd, ett glas kall mjölk och nygräddade bröd med ost på! Mumma! Och helt perfekta inuti!

Bara 6 timmar sen...

Jag är lite uttråkad just nu kan jag säga... I dag klockan 15 skulle det komma en kvinna hit och hämta mitt soffbord som hon ville köpa, och kanske lite annat också! Riktigt bra att jag faktiskt blir av med en del av det som jag försöker sälja!
Meeeeen, nu är klockan snart 21 och hon har inte kommit. Jag ringde vid 15.30, då sade hon att hon sitter i väntrummet hos läkaren för att få någon medicin mot sin öroninflammation eller vad det nu var, och att det nog skulle ta länge för att det var mycket folk där. Men så här länge????? Då hade hon väl kunnat komma hit först.. Inte så schysst att låta mig sitta hemma hela dagen och vänta på henne sådär.
.
Men slutklagat nu, jag ska trösta mig med lite ölkorv nu :) Och en jamaicansk öl!

Pyssel fredag

Det har tagit hela eftermiddagen, men nu har jag fyllt på lite i min materialbank för mina framtida år som lärare :) De blåa är "hämta-ramsor" och de på sidan är rim-ord som man t.ex. kan spela memory med. Nu ska dom bara lamineras så håller dom i mååååååååååååååånga år. Men varför har jag just fyllt år? Jag får önska mig det i julklapp men det är ju så länge till jul! (hihi, vem önskar sig en lamineringsmaskin egentligen??)



Grön flagg

Idag har jag varit på kurs. Den handlade om Grön flagg, ett program som daghem och skolor kan få delta i för att skapa en bättre miljö. Typ spara på vatten och energi, hållbar utveckling och sånt miljötänkande. Jag lärde mig nog inget revolutionerande, men själva programmet Grön flagg var nytt så nu vet jag lite om det! Men även om jag kanske hellre hade gjort något annat (påminn mig inte om att jag gjorde det helt frivilligt...) de 3 timmarna så fick jag i alla fall en liten belöning för att jag var där!
Ett nytt USB minne! 2GB! Och ganska fint också. Och faktiskt recyclable :) Loggan är Vasa Övningsskolas.

The end

Vet ni vad!?! I dag höll jag mina sista lektioner! Det känns konstigt... Min sista praktik är nu slut och jag har nästan ingen mer skola. Jag är ledig i två veckor och sen flyttar jag hem. På heltid. Just nu har jag egentligen inga känslor, jag vet inte vad jag ska känna. Ena stunden är jag superglad för att jag äntligen får flytta hem, och nästa blir jag ledsen för att mitt liv i Vasa är slut. 4 år av mitt liv har jag tillbringat här och lärt känna en massa fina människor. Men innan jag börjar gråta ska jag nog avsluta det här inlägget och tänka på annat. Men var ändå beredda på att det kommer att vara mycket "sista" nu i 2 veckor framåt :)
.
Här är i alla fall det kort som jag gjorde till klassen som tack för praktiken!
(orsaken till den svarta fläcken på framsidan är att det stod vilken klass det var där, så det har jag tagit bort...)

Wasa by Night

I dag är det Wasa by Night. Det går ut på att man ska gå till olika kaféer, barer eller restauranger och beställa något att dricka. Då får man en stämpel i sitt stämpelkort och när man samlat ihop 8 stycken får man en "Wasa-by-Night-tröja". Många satsar på att få så många tröjor som möjligt. Vilket innebär att man måste börja tidigt.. För en stund sedan gick jag förbi ett gäng killar och hörde detta:
.
Ja å Danne va å klippte oss efter första skjorton!
.
Själv tänker jag inte delta. Jag väljer att sitta hemma i soffan och titta på TV :) Och titta lite på det fina långa halsbandet som jag köpte idag!

Lite mera lördag

Jag har svårt att släppa den här fina dagen! Men jag måste bara få dela med mig av en riktigt fin present som jag fick! Med förklaringen att det här är för att du ska komma ihåg Vasa fick jag detta:
Några stenar med fina ord och minnen, samt ett halsband med en sax :) För den som inte varit med så länge vet kanske inte att min utbildning brukar kallas för klipp och klistra! Det är såna här presenter som betyder lite extra, någon som faktiskt har tänkt till lite!
.
Sen fick jag också en massa annat fint, 2 muminmuggar (i samma stil som de jag köpte för några veckor sedan), vinglas, presentkort (de bästa var helt klart de personliga från Peter med olika saker, t.ex. massage, toalettstädning och middag) samt en massa fina kort! Här är några:

Lördagskvällen

Här är jag igen! Det har stått lite stilla här några dagar, och jag har faktiskt något att skylla på: Peter :) Han kom hit efter min fest i lördags och far inatt, så jag har tillbringat all min lediga tid med honom! Vi har myst, strosat på stan, ätit lite här och där och myst lite (mycket) mer! Nu ska jag planera lite stationsundervisning för i morgon och sedan mysa lite till! Måste passa på nu, för sen är jag ensam i drygt 2 veckor till, och sen jobbar Peter så mycket så man vet aldrig när vi får en myskväll ihop igen...
.
Men lördagskvällen var det ju jag skulle skriva om. Vi började hos mig, åt lite god ostglasskaka och sen fick jag gå en liten promenad på stan med Amra, Linda, Anneli och Madde. Så här såg det ut:
.
Rätt vad det var så märkte jag att vi var tillbaka hos mig, eller utanför i alla fall. Kände igen fläkten som surrar där utanför och undrade vad vi riktigt skulle göra. Vi gick in, och kom till en lokal med tillhörande bastu!! Riktigt fräsh och fin lokal, definitivt värt att hyra den om man är lite fler! Och vilken kul kväll det blev! Jag kan inte minnas när jag senast haft så kul!!! Här är några utvalda bilder:
.
Jag ville ta en bild på toaletten, och Chriso ville vara med :P

Lets partey!

Ikväll blir det fest. Jag har slagit ihop min födelsedagsfest med avslutningsfest och det kommer bli kanon! Jag vet att kvällen kommer att bjuda på överraskningar, och jag har mina aningar :) Men helt ärligt så kan vad som helst hända. Men en sak vet jag, och det är att kvällen kommer att avslutas på bästa sätt då Peter äntligen kommer på besök!!!!!!!!!!!!! Det här kommer att bli en bra kväll!

Lördag 17 september

Goood morgoooon! Så skönt det var med sovmorgon! Och ledig dag! Tänk vad länge sen det var som jag kunde sova så länge jag vill, ligga och dra mig, läsa en bok och sen först stiga upp och äta frukost i lugn och ro! Aaaah, nu är jag nog redo för kvällen! Men den ska jag berätta om sen, först ska jag berätta om igår :)
.
Lotta och jag bestämde oss för att det var dags att gå på bio! Vi gick och såg Bridesmades, riktigt kul var det! Sen lagade vi god mat och bjöd över Jani på lite vin (fast han var den som fick fara och köpa den :) ). Det slutade med att vi drack både minttu-kakao och passoadrinkar! Som tur var så blev det inte så sent, men kul var det! Vi värmde bara upp för ikväll liksom! Men på tal om ikväll, nu ska jag gå och duscha.
.
Bild från Rockoff i somras. Snart kommer ♥

Baka liten kaka

Ååååh vad jag är sugen på att baka!! Det lättade lite nu efter middagen, men inte helt! Och det är en hel halv månad kvar innan jag får göra det :) Ja, med undantag i morgon då, en liten födelsedagskaka ska jag göra till lördag, tror jag.
.
Citronmuffins, choklad kakor, morotskaka...


Hipp hipp hurra, på min födelseda´!

Vilken fin födelsedag jag haft hittills! Eleverna sjöng för mig i morse och jag fick ett otroligt fint kort! Dessutom hade vi barnkalas med saft och kokosbollar! Jag fick lov att sätta mitt godisförbud åt sidan då, men jag lovar att jag åt bara 2 bollar :)
.
Se så fint!

.

Kan man önska sig bättre respons från sina praktikelever??

Vad har dalmatiner, turtles, Harry Potter och batman gemensamt?

Jo, PF:s gulisintagning! Temat var filmfigurer och gulisarna hade verkligen varit påhittiga! Och vilken tur dom hade med vädret, de hade lovat regn hela kvällen, men så här såg det ut:
.
.
.
Molnen fanns där hela tiden, nära och hotande. Men solen tryckte undan dem!
.
.

Händelserik vecka

Den här veckan är full av program. Det är inte bara praktiken utan en hel drös med annat som händer. Igår var jag till Ollis eftersom jag var ledig idag. Idag har jag varit till skolan på föreningsmässa och ikväll har PF gulisintagning. Ska iväg dit snart och kika lite, men jag kan inte bli så länge, har lite kvar att planera för i morgon. Sen i morgon fyller jag ju år, på fredag är det sitz, men den ska jag inte på för på lördag har jag en kombinerad födelsedags och avslutningsfest! Jag har bjudit hit en massa folk, men jag tror inte vi kommer vara här så länge. Dom har planerat något hemligt :D Skoj! Älskar överraskningar!
.
Men nu måste jag äta lite om jag ska få i mig någon middag idag! Ha det bra, ska försöka ta någon bild ikväll som jag kan dela med mig av!

Oh what a day...

Jaa, jag kan nog inte säga att den här dagen har varit riktigt bra... Klockan 7 i morse var jag och placerade ut orienteringskontroller i ösregnet. Ni vet ifall det skulle bli uppehåll tills vi skulle ha gymnastik kl 11. Men det blev det såklart inte, så det blev innegympa. Nå, det gick helt ok.
.
Sen har jag också haft musik idag. Jag citerar musikläraren efter min lektion: Jaa, nog gick ju allt helt bra, men sjunga kan du ju inte. Du kunde inte hålla en ton. Det skulle krävas VÄLDIGT mycket om du ska bli musiklärare. Mmhmmm... Vilken tur att jag inte ska bli musiklärare då.. Nå jag tog det inte så hårt, jag vet att jag inte kan sjunga utan någon/något att följa, typ en kör eller radion. Då kan det gå helt okej. I alla fall om jag inte är nervös :) Och inte behöver överrösta 15 ungar :) Men det är hårda bud på musiken, och inte kan jag ju säga att mitt musiksjälvförtroende blev något bättre... Jag som just jobbat upp det... Men nu vet ni det!
.
Efter skolan var jag ju också tvungen att plocka ner alla kontroller som jag satte upp i morse, lagom roligt... Så jag tröstade mig med ett par nya mys sockor och ska nu börja planera vår utedag i morgon. Hoppas vädret blir lite bättre!
.

Hjälp sökes: kan inte överföra bilder till datorn

Förutom att planera en musiklektion (iiiiik!) denna lördag kväll har jag också fixat en ny design på hela bloggen. Den förra försvann ju spårlöst :) Men säg till bara om ni hittar något fel.
.
Men över till ett annat problem. Jag får inte över mina bilder från kameran till datorn. Det har gått helt bra i en vecka, men nu plötsligt så slutade det fungera. Jag har ju en MacBook Pro och jag sätter bara in minneskortet från kameran i ett litet hål och så startar överföringen av sig själv. Men nu gör den inte det. Jag har försökt söka efter minneskortet men det går inte heller. Någon som har en aning om vad felet kan bero på och vad jag kan göra åt det? Känns lite trist att när ja nu faktiskt fått kameran uppskickad så kan jag inte lägga in bilderna på datorn...Så snälla, hjälp mig!
.
(Och nej, jag har ingen sladd, den är på Åland. Jag kan såklart be Peter ta den med upp när han kommer nästa helg, men det skulle vara bra innan det, har lite viktiga saker jag skulle behöva få till datorn...)

Heeelg

Vad skönt med fredag kväll! Inte för att jag på något sätt är ledig i helgen med både jobb och planering, men ändå..
.
Idag har jag tvättat massor, och mitt i allt fick jag superont i en knut som jag har rätt ofta i ryggen. Det riktigt brände. Inte så konstigt kanske efter 2 veckor på praktiken. Men jag ringde en massör som jag fick fara till direkt (!) och nu känns det lite bättre. Dock inte bra...
.
Nu har jag just ätit plättar med mjölk, mums!, och nu ska jag skriva klart ett arbete som ska vara inne idag. Lite jobbigt, men jag har inte så mycket kvar.

En gång för länge sen...

...så var jag i Danmark. Kommer ni ihåg det? Det var i augusti :) Eftersom jag inte har något spännande att blogga om just nu så tänkte jag backa lite i tiden och gå tillbaka till Danmarrks-resan. Idag tänker jag berätta lite om vad vi gjorde där!
.
Vår första uppgift var att mäta en dike, alltså en vall som håller tidvattnet borta.

.
Vi tittade på fåglar i teleskop, myyyyyycket häftigare än i vanlig kikare!

.
Vi åkte mycket buss. Här for vi till Tyskland. På bilden i mitten ser ni världens mest bevakade gräns, hehe, NOT! Bilden till höger, en klassiker med ena foten i Tyskland och den andra i Danmark. På stenen stod det DR P på den tyska sidan, alltså från tiden då det hette Preussen

.
Vi smakade på konstiga salta växter som ligger under vatten 12 timmar/dygn. Det smakade salt...

.
Vi var ute och gick i den hårda vinden! Och tog skydd i gräset (testa, det blåser bra mycket mindre där!

.
Vi undersökte både växter och djur!

.
Vi varpå sälsafari!!

.
Hjälp vad vi hann med mycket! Jag har ju inte ens kommit igenom hela veckan än... Men just nu orkar jag inte mer, så jag lägger upp resten av veckan en annan gång, om sisådär en månad eller två :) Haha, nej, jag ska försöka vara snabbare!

Bakis-humor

Inte för att jag är bakis, men det är ändå onsdag vilket brukar vara en bakisdag för många svensktalande studerande i Vasa. Hur som helst så är ju alltid den humorn lite annorlunda, lite torr men ändå rolig. Då i alla fall :) Men eftersom vi nu är inne på den snuskiga sidan så måste jag berätta detta. Precis efter att jag lagt upp förra inlägget hörde jag en manlig TV-pratare säga följande:
.
Och snart är det dags för Danny Saucedo. Han är ju så len, nästan som insidan på en snäcka.
.
Är det bara jag som hör det tokiga i det?
.
Bild härifrån

Vad skulle du svara?

Det går mycket reklamer på TV just nu som jag tycker att är bra av en eller annan orsak. Den här är en som jag tycker att är ganska kul, men jag funderar lite på en sak. Vad svarar föräldrarna när barnen frågar vad det är som är så roligt?
.

Den sista första tisdagen

.
I kväll är det höstens första Ollistisdag. Och jag sitter och tittar på IDOL... Inte riktigt det jag skulle vilja göra då jag vet hur kul det skulle kunna vara att gå ut ikväll, men jag varken orkar eller kan. Det är inte riktigt okej att undervisa barn i förskolan, åk 1 och åk 2 i längdhopp när man är bakis. Inte i något annat ämne heller, men just i morgon råkar det vara längdhopp. Så jag får snällt sitta hemma och hoppas att resten i morgon kan berätta hur otroligt tråkigt det var på Ollis :)

För 4 år sedan

Då var jag gulis. FYRA hela år sedan!! Oj hjälp... Orsaken till att jag kom och tänka på det nu var för att det lite nu och då kommer sjungande Hankeiter förbi mina fönster :) Dom har sin gulisintagning i dag och jag hoppas verkligen dom kommer få en kul kväll och några roliga år i Vasa! Det har jag haft, och jag måste nog säga att första och andra året var de klart roligaste! Aldrig i mitt liv har jag festat så mycket, varit på krog så mycket och orkat så mycket efter det! Och aldrig kommer det att hända igen :) Nu bävar man för nästa morgon om man börjar 12, då, för fyra år sedan, körde man all in fast första lektionen var 8.15 dagen efter... Ojoj dom där ungdomens dagar!
.
Men så här såg det i alla fal ut på vår gulisintagning för 4 år sedan


I morgon smäller det

.
I morgon ska jag ha mina första lektioner på praktiken. Jag ska ha 30 sammanlagt så jag har många lektioner på mig att bli den där perfekta läraren :) Haha, nej, med det målet kommer man nog inte att klara ens sitt första år... Men det känns helt bra än så länge, jag känner mig rätt säker på mina lektioner.
.
Dagens jobbigaste var faktiskt att gå och handla, två gånger, hungrig... Ni vet hur affärerna alltid placerar chips och godis så att man måste gå förbi det. Och det brukar inte gå så bra ihop med det där att handla hungrig :S Men, jag har ju mitt förbud, och jag klarade det :D Men jag har inte blivit av med suget ändå på hela kvällen, fast jag tror att det beror på det som kallas lingonvecka... Det blir en tuff vecka känner jag :)
.
Men början på veckan ska jag avsluta med de underbara Hollywoodfruarna. Just nu ligger jag i soffan och skrattar för mig själv. Ni kan ju själva gissa vem som släppte ur sig denna härliga kommentar:
.
Har du något bra tips för att inte få läppstift på vinglaset då man dricker?


Inspirationsbrist

När man har praktik är det inte så bra med inspirationsbrist. Men det är precis vad jag har idag... Försöker skriva arbetsblad i matematik för årskurs 1 och 2. Och det är verkligen inte så lätt som man skulle kunna tro. Det svåraste är att göra det tillräckligt enkelt, och att de inte kan läsa så långa meningar. (Alla i min klass har dock redan knäckt läskoden vilket är helt fantastiskt!!)
.
Jag tror att jag ska ta en paus i mitt försökande och gå i duschen. Skulle inte orka det heller men ibland måste man :) Jag bjuder på två fina bilder som togs igår kväll!
.
.

Lördag kväll

Den här dagen har jag inte ägnat en minut åt praktiken (förutom i tankarna dock...). Väckarklockan ringde kl. 10, och usch jag tyckte det var alldeles för tidigt! Men jag traskade till jobbet och där gick allt bra. Väl hemma igen hann jag bara laga till lite middag innan jag for iväg för att hjälpa Lotta flytta. Vi var 4 stycken så det gick faktiskt rätt fort! Om en stund ska vi ses igen för att gå ut på en öl och lite efter-flytt-mat. Namn nam!
.
Jag ikväll, lite sådär medel-uppklädd


Myskväll

Ikväll myser jag med detta
.
.
Chark och oliver räknas inte in i mitt godisförbud. Dock är det max en kväll i veckan som gäller, och man får såklart inte överkonsumera det då :)
.
Ha en trevlig kväll allihopa!
Och kika på den här videon, den är rörande...
.

Mumin

Nu har jag varit och hämtat dataladdaren och kameran! Jihuu! Och så här blev första bilden:
.
.
De här muggarna har jag gått och suktat efter sedan jag kom till Vasa för en vecka sedan. Meeeen jag tyckte att dom var lite dyra... Men idag när jag återigen gick förbi dom och övervägde om jag skulle köpa eller inte, så var dom på Plussa erbjudande!!! Och ganska mycket! Det var ett tecken, jag vet det :) Så de fick följa med hem! Tycker dom är så himla fina och söta! Vad tycker ni? Lite sådär retrostil :)
Dom var då alltså från Citymarket :)
(och den vita muggen har nog ett öra fastän det inte syns!)

Äntligen fredag!

Nu är den snart här, helgen! Inte för att det blir någon större förändring för mig, ska jobb aoch planera lektioner mest hela tiden... Men jag ska också hinna med att hjälpa Lotta flytta, och nog blir det säkert en öl eller två också.

Men innan det, idag, så ska jag hämta min dataladdare!!!! Jippii!! Pappa som skickade den var också snäll och skickade med en gammal kamera som jag får låna tills jag kommer hem! Så nu kan jag börja lägga upp lite bättre och mer aktuella bilder igen! Eller kanske inte bättre, jag vet inte hur bra den är :D Haha, men i alla fall bilder på annat än bara mig hemifrån!

Just nu sitter jag dock på Övis där jag (och alla andra studeranden) har min praktik. Väntar på att klockan ska bli två, då ska jag träffa min handledare. Så får vi se om mina planerade lektioner blir godkända eller sågade :)

Lonely evening

Ikväll saknar jag den här snyggingen lite extra mycket. Skulle vilja sitta hopkurad i soffan, titta på en film, dricka ett glas rött eller två och äta något gott till det. Sen sitta uppe hela natten och prata, ända tills det blir ljust och vi kommer på att vi borde sova. ♥

Lite otur botar man med shopping...

Update angående "the candy-stop": Hanna tycktes sugen på att haka på och kom med den smarta frågan gällande glass. Men eftersom jag känner mig själv allt för väl så vet jag att jag skulle missbruka glass om jag tillät det, så nej, glass är förbjudet!
.
Ujuj, jag vet inte riktigt än vad jag ska tycka om den här dagen. Jag cyklade till skolan, och 2 sekunder efter att jag börjat cykla så började regnet ösa ner... Så jag var helt genomblöt om benen när jag kom fram (tur att jag hade regnjacka i alla fall!) Sen skulle jag kopiera lite papper, men mitt kopieringskort var tomt och han som säljer mera kopior var inte där, trots att han skulle det :( typiskt. Så jag for till stan och kom hem med detta:
.
.
Och nu vet jag inte om det var bra eller inte :) Klart det var snyggt det jag köpte, men hade jag råd? :) Haha, nåja, jag betalar ju faktiskt min sista hyra på måndag!

RSS 2.0