Senaste veckan...

...presenteras i intstagrambilder, för något annat har jag inte :) 
 
Okej, det här är två veckor sen, men då hade vi roligheter hos mig. Kvällen förde med sig en del inressant som ni kanske kommer att få ta del av i ett senare skede ;)
 
Jag har också hunnit testa mig själv på ett 2 timmar långt spinningpass. Jag överlevde, men jobbigt var det! Meeeen, nog far jag på det igen!
 
Och här kommer dagens blunder:
körde från jobbet, kom ungefär 300 meter innan det tog stopp mitt i en backe. Snöstormen yrde och jag kom varken framåt eller bakåt. Handbromslåset (eller var det nu heter) hade fryst fast och ena bakdäcket stod så stilla det bara kan stå... Som tur var har jag snälla kollegor och pappor i klassen som hjälpte mig och efter en stunds trafikkaos kom jag iväg :D Men den här lilla röda saken fick jobba hårt för det...
 
-------------------------------------------------------------------------------
Även om det här nu inte var så många bilder så är det några. Och förhoppningsvis kan det bli lite mer uppdatering bara jag kommer igång med mobilbloggandet :) 
Avslutar i alla fall veckan med en söt bild på mig själv från när jag var barn. Känner ni igen mig? :)

Dagens fail

Efter jobbet vek jag in en sväng via matbutiken för att köpa pålägg tills imorgon. När jag steg ur bilen hemma tänkte jag att vad skönt att jag för en gångs skull lyckades komma hem med det jag faktiskt skulle ha (och lite till såklart)! Snacka om att jag blev lite trött på mig själv när jag packar ur matkassen och inser att jag inte köpte något pålägg i alla fall..... Suck...

Hänt sen sist

Över en vecka har gått sen sist och rätt mycket har jag faktiskt hunnit med på den tiden! Förra helgen var jag, pappa och Syster till IKEA. Jag skulle ha en TV-bänk - som inte skulle vara vit, och gardiner - som inte skulle vara svarta. Jag kom hem med en vit TV-bänk och svarta gardiner. Men jag är nöjd ändå :)
På söndagen firade vi farsdag med middag och bubbel hemma. 
I veckan har jag pendlat mellan simhallen, Avancia, jobbet och där emellan har jag också hunnit sova litegrann. Jag börjar till och med komma ikapp i min sömnbrist! Det känns skönt..
 
Vad gäller maten har jag inte varit någon mästerkock den här veckan. Fantasin var lite låg så i tisdags frågade jag en kollega om hon hade något bra tips. Hon svarade pasta med pesto. Hmm, tänkte jag, kanske inte idag, men det ska jag komma ihåg. Följande dag frågade jag en annan kollega om hon hade något bra tips. Och vad tror ni hon svarade? Jo, pasta med pesto! Det var ett himla tjat om pasta med pesto så jag fick helt enkelt göra det för att se vad det är som är så speciellt med det. Jag kan inte säga annat än att det var lätt, gick snabbt, var gott och grönt.
Sen har jag också hunnit uppdatera min telefon lite och har numera en iPhone. Instagram är nerladdat och första bilden är publicerad:
Vill ni följa mig på instagram heter jag "fsonntag". 
 
Nu tackar jag för mig för den här gången. Vi hörs när vi hörs!

Den långsamma bloggdöden

Just nu känns det som att den här bloggen inte kommer att leva så länge till. Men jag vet inte.... Som ni vet så har jag sällan tid att blogga nu då jag börjat jobba. Den här riktigt usla uppdateringen just nu beror på att jag har utvecklingssamtal i skolan som tar oerhört mycket tid...
 
Men eftersom jag inte bloggar om jobbet och jag inte gör så himla mycket mer förutom att träna, så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Men samtidigt så tycker jag det kan vara jättekul att blogga ibland! Det är så kul att dela med sig av bilder till er!
 
Dock kommer jag snart att få min nya iPhone och då kan jag tänka mig att jag kommer att köra igång med instagram också/istället. Men jag vet inte. För jag gillar ju att ta bilder med kameran, men vad ska jag göra med dem om jag inte får visa upp dom? Usch vad jag velar. Jaaa, jag frågar er, vad tycker ni?
 
 
Just nu knäpper jag nästan bara bilder på hästarna. För det är inte så himla kul att fotografera vägen ut till jobbet varje dag... :)

RSS 2.0