I mål

Ligger på hotellrummet nu och vilar efter dagens utmaning. Lyckades ta mig igenom milen springandes hela vägen. Hade lite ont i knät på några ställen men i stort sett så gick det bra. Och tiden då, den vet jag inte exakt men runt 1.03.30 blev den, vilket är personligt rekord med ca 6 minuter!!! Wohooo!! Helt sjukt med tanke på hur lite träning jag fått till de senaste veckorna. Men kanske det funkar att vila sig i form :D

Här är jag, trött men nöjd, efter loppet vid Franska Rivieran!



Tyvärr blev det inget halvmarathon för Fredrik för han blev sjuk i natt :( Han får satsa på sitt Stockholms marathon i maj istället!

Nu ska vi ändå ge oss ut på en liten promenad för att njuta av vår sista dag här i Nice. I morgon går flyget tillbaka hem till Åland.

France

Ikväll bär det av mot Nice och löpning! Flyget från Arlanda går i morgon bitti och vid 13-tiden landar vi i Nice. Vi kommer att bo på ett 4-stjärnigt hotell inte så långt från starten och målet. Eftersom loppet är på söndag så har vi fredag kväll och hela lördagen på oss att njuta av vår vistelse på Franska rivieran!
 
Meningen var att både jag och Fredrik skulle springa halvmaran, men nu blir det tyvärr inte så. För en och en halv vecka sedan var jag ut och sprang och fick sjukt ont i vänstra knät. Det tycks vara muskelfästen som är irriterade och dom kommer inte att klara av ett halvmaraton. Det plus förkylningen som jag håller på att bli frisk från gjorde att jag bytte till 10 km. Jag vet inte om knät pallar det, men i så fall får jag helt enkelt gå i mål...
 
Fick ett mail från Nice i dag och enligt dom så ska jag tydligen springa för Frankrike. Inte visste jag att jag bor där :) Har mailat dem om det tidigare men de tycks inte riktigt tro mig.
 
Jag har ingen aning om hur det är med internet i Nice så vi får se när nästa uppdatering blir. 
 

Påsken som kom och gick

Påsken borde ha varit en tid då jag skulle ha laddat för fullt inför halvmaran som är nu på söndag. Men istället har jag varit sjuk hela påsken. När man är ledig så har man i alla fall tid att vila, och det har jag gjort. Mot slutet av påsklovet blev det i alla fall lite bättre och en av dagarna var jag ut till min syster och hennes killes hus med mamma och pappa. De andra jobbade på gården medan jag gick runt och fotograferade. Fick äntligen prova att fota lite med systemkameran. Här kommer några smakprov.
 
Rio låg antingen och vilade eller spanade på något intressant i vattnet, gräset eller luften.
 
 
Söta lilla Agnes var mycket nyfiken på en padda. Reglerna var hårda, se men inte röra!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0