Madeira del 1

Här kommer nu första delen av bilderna från Madeira. Jag har massor med bilder och lika mycket att berätta, så jag kommer att dela upp det i olika delar. Första delen handlar om hotellet som vi bodde på. Vi bodde på ett jättefint hotell, 5-stjärnigt, stilrent och snygg, men kanske inte så jätte mysigt. Det hette CS Madeira atlantic resort & sea spa och hemsidan hittar ni här.
.
Vi kom alltså till Madeira sent på kvällen den 30.12.2010. Nästa dag vaknade vi till sol, helt underbart!! Vi hade förväntat oss temperaturer kring 15 grader, men det var runt 22-23 hela dagarna. Dessutom var luften fuktig och vindarna varma, så vi hade det hur bra som helst! Första dagen tog vi det därför lugnt och solade vid poolen.
.
Här är badrummet. Stora speglar och badkar! Me like! Fast jag måste erkänna att det kändes lite lustigt att sitta på toaletten mitt emot en enorm spegel... :) haha!
.
.
Rummet var stort och avlångt, här är "vardagsrumsdelen" och balkongen. Andra bilden visar "sovrummet" och hallen.
.
.
Nedre aulan, här hade dom nyårsmiddagen, men vi deltog inte i den.
.
Hotellet sett från övre terassen, från havet

.
Övre terassen

.
Peter på övre terassen, Atlanten i bakgrunden

.
Bild på nedre terassen, poolområdet, från övre terassen

.
Här låg vi och solade första dagen, och andra, och tredje, och lite fjärde också!

.
Som man kan se på nästsista bilden så var den ena poolen sönder. Atlanten hade tagit den ca 1 vecka innan jul 2009 i en kraftig storm och tre dagar senare hade en ny likadan storm förstört lite mer... Golvet på terassen hade också spolats bort, så det som hade varit "mjuk" cement med fina stenar i, var nu bara stenar, sylvassa!!!!
.
Så, det var första delen, imorgon kommer andra, tror det får bli lite nyår och stad då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0