Så farligt är det väl inte?

Ja hag har vääääldigt mycket att göra på jobbet idag, det är därför jag är så bra på att uppdatera idag =) Satt just och fördrev tid på expressens hemsida och kan inte låta bli att kommentera några nyheter.

Den första är den om diskussionerna kring Usain Bolts spexerier på tävlingarna. En del anser då alltså att det inte hör dit, att han bara är en pajas, omogen. Men vadå, det är ju bara kul! Tänk att killen har hela världens ögon på sig, hur mycket press som helst på sig, och ändå kan han vara sådär kolugn och glädja publiken med lite spex. Sen springer han in världsrekord efter världsrekord hur lätt som helst! Jag tycker han är hur grym som helst!

Den andra är en debatt om Michelle Obamas klädsel. Hon har gått klädd i shorts under en semesterresa och nu menar en del av USAs befolkning att hon har visat för mycket hud?!? What, dom shortsen hon hade var betydigt längre än vad som är på mode idag, och visst måste väl högt uppsatta personer klä sig litegrann enligt vissa regler, men nån måtta får det väl vara! Det är inget fel på att ha shorts på sig! (klicka på länken för att se hennes klädsel)

Vad tycker ni?

Grattis till rekorden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0