Fullt upp

Den här veckan har jag verkligen haft fullt upp. Och det kommer att fortsätta i några veckor till tror jag.. Så ni får ha överseende med uppdateringen :)
.
I morgon fyller Peter år ♥ Jag har lite överraskningar ordnade till honom så det blir kul! Har så himla svårt att hålla tyst bara, älskar överraskningar, både att få och ge, men det är ju så svårt att hålla tyst! Fast jag lyckas alltid ändå! Sen på lördag ska vi på bröllop, ska bli jättekul! Hoppas jag inte lipar bort sminket bara, bröllop är ju så fina.
.
Men innan allt det där så ska jag jobba en morgon till. Jooooooooobbiiiiiigt... I kväll är jag inte så trött som jag varit tidigare då jag jobbat morgon, men får se hur det bli i morgon..
.
Så här kan det se ut när jag cyklar på jobb 05.20


Det där med att börja 05.30...

...har jag kommit fram till att är 1000 gånger värre än att börja 06.00. Så trött som jag är efter morgonpassen på Air Åland var jag aldrig efter morgonpassen på Mariebad. Trodde inte att det skulle vara så stor skillnad, det är ju bara en halv timme.. Fast då räknade jag kanske inte med att det är en bra mycket längre väg till jobbet också så jag måste stiga upp extra tidigt. Men det kan ju fortfarande hända att jag vänjer mig, att jag lyckas sova natten innan och att man inte blir lika trött när man vant sig vid jobbet.
.
Nu sitter jag och tittar på Morden i Midsomer. Borde inte göra det för i morgon ska jag upp supertidigt, men men, jag måste :) Något annat som jag måste är att sluta skriva en massa osammanhängande text här som ingen ändå orkar läsa, det är inte så lätt att skriva vettigt när man följer ett TV program :D
.
Natti natti!

28 juni 2011

.
Supertrötta Fanny här hej!
Har jobbat kväll idag men är fortfarande trött från morgonen igår. Det tar på att stiga upp 4.50 om man sovit 4 timmar... :) I morgon ska jag kanske en sväng till Mariebad och spela lite volley med några från jobbet. Har verkligen haft tur med arbetskamraterna! Det är jätte viktigt med bra arbetskamrater och det har jag nog fått!
Men nu verkar Peter komma hem, så nu ska jag mysa lite med han och sen gå och sova!

Midsommaren

Tänkte dela med mig av några bilder som går att lägga upp här :) Midsommaraftonen spenderades på en stuga och midsommardagen i stan. Båda dagarna riktigt bra!
.
Svaret på frågan i förra inlägget: vi har pepprat burkar med luftgevärsskott! Jag ser visserligen helt knäpp ut på den här bilden men det är den enda som bevisar att även jag skjutit :D
.
Boysen gillade gevären!
.
Det plockades lite blommor på bergen

.
Vi (killarna) grillade god mat!

.
Och kvällen avslutades med hattparty

.
Bilderna från midsommardagen är inte så många, men här är två på mina två härliga tjejer! Kul var det!

.


Midsommardagen

Någon som kan lista ut vad vi gjort på midsommar? :)
.
Om en stund bär det iväg på midsommardagsfest. Gänget är rätt så trötta men det ska väl reda upp sig! Konstigt nog så är jag ganska pigg! Hoppas ni alla får en fin kväll (eller hade, kanske ingen som sitter inne och läser bloggar ikväll..).
.
Här är en av Timbuktus nya låtar. Jag gillar den, men man ska nog verkligen hata någon om man önskar så här :)
.

Viiiiiiiiiin!

Förra veckan var jag till Alko för att köpa ett vin som jag och Lotta drack på valborg. Men dom hade inte det här... Som tur var så kan man ju beställa så jag beställde tre flaskor för att sen ha ett litet lager :) Idag var jag och hämtade dom och då berättade dom att det verkade så intressant så dom hade tagit in det i lagret! Det är ett fairtradevin och dom har inte så många... Men det var ju kul!
.
Nu ser vår vinhylla ut så här :)
.
En närmare bild på vinet; La Fonda från Chile.

Gott gott gott!

Min fina kopp!

Goddag goddag! Dagen har varit lång, känns som att jag varit vaken hur länge som helst! Vilket jag i och för sig också har varit, sen 04.40 i morse... Cyklade till jobbet idag, och tror ni inte att det började regna under dagen...? Och jag som glömt mina regnkläder i Vasa. Så efter jobbet for jag till mamma och pappa och hämtade regnkläder och en mugg som jag ska ha till jobbet! Fin va´!
.
.
.
Ser ni vem det är på bilden? :)

Klämdag

Ja jag vet att det inte är några klämdagar så här vid midsommar, men det känns verkligen som det! I alla fall när jag cyklade hem från jobbet. Det var nämligen (bil)kö från Arbetsförmedlingen på Ålandsvägen till rondellen där man svänger ner till Avancia (Ja alla vet väl inte vad jag pratar om men det är ganska långt!). Först tänkte jag att ja men det är nog bara middagsrushen när folk ska hem från jobbet, men sen upptäckte jag att klockan ju faktiskt var halv 9... Så folk måste ju ha tagit torsdagen ledig (och kanske fredag också för vissa jobbar ju då) och vara på väg ut till stugorna, väl? Annars har jag ingen förklaring på varför det var så lång kö...
.
Nu har jag i alla fall varvat ner lite efter jobbet och ska sätta igång med min förbenade hemtent. Deadline är idag, så den ska vara inskickad ikväll. Punkt.

Skenet kan bedra

Blev ett roligt och svettigt zumbapass idag. Ska inte träna i morgon och det är nog lika bra, halsen har inte blivit bättre... Snarare sämre :(
.
Efter en uppfriskande dusch for jag till mamma och pappa som kommit hem från Malaysia idag! Det var roligt att träffa dom och dom hade mycket att berätta! Det var ännu roligare att lyssna när man visste vad dom pratade om eftersom vi gjorde ganska mycket samma förra året då vi var.
.
Som det säkert varit i stora delar av landet idag så har vädret varierat stort idag, regn, sol, regn, sol, regn och sol --> regnbåge! Skenet var så himla fint då jag for från mamma och pappa att jag var tvungen att ta med mig kameran och sticka iväg till en utsiktsplats. Dock han skenet ändra rätt mycket men ganska fint blev det i alla fall!
.
.
.

Min nya arbetsutstyrsel!

Så här ser jag ut på jobbet nu för tiden!
(Kjolen är för stor men jag ska få en ny snart!)
Idag gick det lite bättre, jag hängde med, och förstod lite mer av alla koder och alla mail som skickas hit och dit! Det blir nog bra det här! Så länge jag håller mig frisk... För lite tidigare idag fick jag veta att min lillebror antagligen har streptokocker, och jag har ont i halsen... Ohno... Hoppas hoppas att jag inte har dragit på mig något sånt jag med... Men det är det säkert inte, eller hur!?!?!
.
Gårdagens bodypump pass känns av idag kan jag säga, kommer kanske att vara lite värre i morgon :) Men det är bara bra det! Kroppen ska pinas med jämna mellanrum, då mår man som bäst!

Första dagen på jobbet

Idag började jag jobba på Air Åland, och jag kan säga att det snurrar en massa förkortningar i mitt huvud. Har insett att flygvärlden består av endast, och ENDAST, förkortningar!! Men nog ska jag väl lära mig! Känner mig inte helt bekväm i mina kläder än, ar ju inte riktigt van att gå klädd som jag gör där, men stilig är jag i alla fall så nog ska jag väl vänja mig vid det också. Ska visa bild någon dag!
.
Efter jobbet var jag på bodypump och körde riktigt hårt. Har lite tokigt i halsen och har verkligen INTE tid att bli sjuk nu så jag tänkte att jag skulle träna bort bobborna. Men det känns inte helt bra nu heller så får se hur det går. Men nu ska jag i alla fall duscha och efter det dricka lite välgörande te och försöka mig på en engelsk artikel om autism.

10 juni 2011

Hej hej hej på er! Jag har inte dött eller något annat mindre dramatiskt, jag har bara inte orkat uppdatera något. Ibland är det skönt det med att bara låta datorn vara i fred. Men nu är jag tillbaka! Ska iväg till Jomala församlingshem snart och hjälpa till med serveringen på ett dop.
.
.
Bara för att jag inte orkar gå igenom de senaste dagarna så noga så får ni har en lista på vad som hänt:
  • Jag har fått mina arbetskläder.
  • Jag har druckit vin med Julia och Jossa och sen gått till Arken med min syster, och även stängt Arken (undrar när det hände senast!?!)
  • Sovit till halv 2.
  • Ätit middag på Texas Longhorn (Och suttit och väntat på att få beställa biff i en timme, eftersom vi kom till 4 och dom börjar servera det först 5... Och fått vänta på maten i 40 minuter... Men gott var det!)
  • Varit hos Peters föräldrar och träffat hans brorsbarn.
  • Varit ut och delat en kanna sangria med Julia på Ångbåtsbryggan.
  • Sovit till 1.
  • Och nu är jag här. Ganska mycket har jag hunnit med fast jag sovit så länge på dagarna :)

Up up in the sky

Goddagens! Igår hade jag en sån där "bror-duktig" dag! Jag städade köket och hallen, dammsög, moppade, torkade damm, tog ut mattorna och sånt! Sen fixade jag och Staffan ett lås till vindförrådet så sen kunde jag också bära upp alla kartonger som vi haft stående i hallen. Nu ser det alldeles tomt ut där! :) Men det är nog ingen fara, snart är det fullt med andra saker igen...
.
Idag är jag inte riktigt lika duktig. När jag vaknade sken solen från en klarblå himmel, så jag smorde in mig i solkräm och for till mamma och pappa med datorn under armen (hemtent måste skrivas vet ni...). Men ingen sol här inte! Så här sitter jag inomhus och doftar solkräm och borde skriva hemtent. Ska göra det efter det här inlägget!
.
Det är alltid roligare att fotografera på ställen där man vanligtvis inte är, eller hur!?!
Som t.ex. uppe bland molnen!


En onödig kroppsdel

Det finns en kroppsdel som jag undrar varför vi har, nämligen armbågarna. Varför har vi dom? Dom är bara i vägen, man slår dom i alla möjliga hörn och kanter och det gör ont! Dessutom finns ju pirrknölen (knappen/elektriska knappen/stöten eller vad ni nu kallar den!) där och den är väl ändå helt onödig! Sen om vi ska vara riktigt anti kroppsdelar så är det ju lite samma sak med tårna. Det gör fruktansvärt ont att slå dom i olika hörn, och det gör man ju titt som tätt....
.
.
Mycket givande inlägg, jag vet, men allt man har att säga är inte alltid så vettigt...

Det går bra nu!

Sådärja, nu har jag varit ut till flygfältet och skrivit på arbetskontrakt! På fredag ska jag dit igen och prova kläder och på måndag börjar jag! Känns mycket bra! Nu borde jag skriva lite (mycket) på min hemtent om autism, men jag ska nog äta lite lunch först.
.
En liten jämförelse bara, Ålands flygfält, och Vanda flygfält :)

.
Men nog är Åland vackert från luften nog!


Grattis Pappa!!

Ska alldeles snart sticka iväg till bussen men innan jag gör det så tänkte jag bara gratulera min pappa som fyller år idag! Han och mamma är i Malaysia just nu (samma resa som jag var på för ett år sedan med mina syskon) så jag är ganska säker på att han har det bra.
.

14 juni 2011

.
Idag har jag inte så mycket intressant att berätta. Solen skiner (lite i alla fall), fåglarna kvittrar och jag åker hem ikväll. Innan dess blir det kantarell sås och kokt potatis till middag, helt klart min favoriträtt! Jag har hunnit packa och duscha så no stress, mycket skönt... Men en liten oro finns hela tiden att jag räknat fel någonstans och kommer att komma för sent till flygfältet så att jag missar flyget. Men nog ska det väl gå bra. Eller?

Skip-Bo

Jag tycker alltid att det är så skönt när man är hos Mummi och Vaari så här ensam. Det är lugnt, man behöver inte bråka med några syskon :) och man kan komma och gå lite som man vill! Och ändå så känns det som att man har all tid i världen att bara ta det lugnt! Och äta... Favoritsysselsättningen här är att spela Skip-Bo.
.
.
Det är ett sällskapsspel som går ut på att man ska få slut på packen till vänster i bild. Lugnt och skönt spel! Vi har just avslutat dagens matcher så nu ska jag faktiskt skriva lite hemtent tror jag. I morgon hinner jag nog inte med något sånt när jag ska duscha, packa, spela mera Skip-Bo, äta och träffa Lotta innan jag far till flyget. Man måste helt enkelt prioritera :D

Dagen så här långt


I morse när jag satt och läste Husis såg jag en artikel om en Rhododendron park som ska finnas här i Haga där Mummi och Vaari bor. Jag hade aldrig hört om det så vi tog vårt pick och pack och körde dit. Och det var jättefint! Kändes lite som att vara någonstans i södern. Buskarna blommar i ungefär 2 veckor så jag hade verkligen tur som råkade vara här just nu! Har jättemånga bilder men jag tror inte att ni orkar se så många så jag ska försöka att välja ut bara några :)
.
.
.
.
.
.

Mitt hemliga möte :)

Haha, ja nu ska jag berätta. Och om jag ska börja från början så ska jag väl börja med onsdagen. Då ringde dom från Air Åland (flygbolaget då alltså för den som inte konnectar (bra svenska där!) det) och frågade om jag var intresserad av att jobba hos dem. Efter en stunds prat kom jag fram till att jag absolut var det och vi behövde träffas. Problemet var ju att jag skulle med båten till Helsingfors den natten. Det löste dom genom att låta mig flyga dit följande morgon (torsdag) och så kunde vi träffas innan det.
.
Så på torsdag morgon begav jag mig till flygfältet och det kommer nu att vara min arbetsplats i sommar! Jag ser verkligen fram emot att börja jobba där och hoppas på en toppensommar! Jag kommer att få lite högre lön än på Mariebad (och det är väl aldrig fel, speciellt när man är studerande...) och jag slipper städjobbet vilket sliter fruktansvärt mycket på både min axel och min rygg... Och på tal om Mariebad, det var verkligen inte kul att ringa och berätta det :( Jag har ju ändå jobbat där i 6 år... Och det var bara lite drygt en vecka tills jag skulle börja... Men ibland måste man fatta såna beslut och jag tror att detta var rätt för mig i längden!
.
Så, här är min arbetsplats i sommar!


En välbehövlig lugn söndag

.
Idag har jag bara tagit det lugnt! Så himla skönt... Sov till 10, åt frukost och läste tidningen i lugn och ro. Sen läste jag en massa bloggar som jag inte hunnit med de senaste dagarna innan jag tog med mig handduken ut till en närbelägen konststrand och låg där i några timmar. Nu sitter morfar ute på balkongen och spanar på fåglar medan vi väntar på att maten ska bli klar! Helt perfekt söndag med andra ord!

Sveaborg, konsert och en lugn kväll

Igår var vi ut till Sveaborg, jag, Lotta, Johanna och Johan. Det var hur skönt som helst! Det blåste lite mer idag så det var skönt, lite fläkt nu och då! Kanske på grund av det som axlarna blev lite röda sen på kvällen dock... Trots solkräm!
Men hur som helst, vid 4 for jag och Lotta tillbaks in till stan och på en konsert som ordnades i Kaisaniemiparken. Vi lyssnade på Lottas IDOL-vänner och sen blev vi där en stund till och väntade på dom. Sen gick vi alla ut och åt, Lotta med sina IDOL vänner och jag med Johanna och Johan. Det blev en supergod pizza på Virgin Oil eller vad det nu hette. Efter middagen for jag till Mummi och Vaari och tvättade av mig all smuts och svett som jag samlat på mig under dagen, och sen var jag ganska trött och redo för sängen...
.
.

Som en sommar ska vara

Så har mina två senaste dagar varit!! Jag tänkte bombadera er med lite bilder här nu som kompensation för att jag haft så kass uppdatering de senaste dagarna... Men jag tror att vi tar det lite pö om pö, det tar sån tid så jag orkar inte fixa allt på en gång.. Men vi börjar med torsdan och fredan! Jag och Lotta var alltså på öppningen av Vapiano (vilken tråkig förstasida dom har! Och den som vi var på (i Helsingfors) har dom inte fått dit alls än) i torsdags. Jättegott och kul var det!
.
.
Sen i fredags gick vi på stan hela halva dagen och shoppade och åt glass på Fazer! Lotta hittade en jättefin gul klänning och jag lite annat smått och gott :) Efter en tur hemma genom dusch och lite sånt så for vi på fest klädda i sommarens härliga färger! Lotta i gult och jag i turkost :) På vägen hem passade vi på att ta lite fina nattbilder :D
.

Redo...

...för lite fest! Första ölen är korkad och om en stund ska vi sätta oss på en inte så sval buss för att fara vidare.  Så, bye bye!

Fixa sig lite

Nu äntligen är jag hemma från stan. Blev en lång shoppingrunda, och OM jag har hittat grejer! Mycket fint, och inte så dyra (fast mycket billigt blir väl också dyrt... hehe)! Nu ska jag gå i duschen och fräscha till mig lite och sen blir det lite festfix! Kul kul! I morgon ska vi på picknick till Sveaborg och jag har ingen aning om hur länge vi blir där och vad vi gör sen, så jag uppdaterar sen nångån :)

Hos Lotta

Har inte så mycket tid att skriva nåt här men jag tänkte upplysa er om att jag lever och mår bra! Restaurangöppningen som vi var på igår var Vapiano. Gratis mat (god!) och gratis dricka (gott!) hela kvällen! Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och fräscha till mig lite innan jag springer ut på stan (och blir klibbig igen...). Och jo, mitt hemliga möte igår ska jag berätta om senare, men en ledtråd får ni från bilden i förra inlägget :)
Jag och Lotta på Vapianos uteservering igår

I Helsingfors

Tjabba tjena hallå! Befinner mig nu i Helsingfors, närmare bestämt vid min mormor och morfars köksbord. Mitt hemliga möte i morse (hihi, små-bloggare får väl också ha hemliga möten!?!) gick jättebra, flygresan gick jättebra, sen gick det mindre bra... Eller ja, inte hade jag några andra problem än att jag på allvar trodde att jag skulle smälta bort i mina svarta jeans i denna tropiska hetta. När jag steg av planet så kändes det nästan som när vi steg av på Madeira, det var bara lite mera fukt i luften där än här! Så idag håller jag mig inne, ända tills i kväll då jag ska få följa med Lotta på någon restaurangöppning. Blir nog ingen mer uppdatering idag, men kanske i morgon, om jag hinner. Jag har ett så himla stressigt liv förstår ni med shopping och festande....
.
Redan 9.40 i morse var det så varmt att det var alldeles disigt i luften!

Ett besök i storstan

I morgon tar jag flyget till Helsingfors. Skulle åkt båt i natt egentligen men det hände lite roliga saker så jag får flyga istället! Kul kul!
.
Ska bli kul att komma till Helsingfors också! Träffa Mummi och Vaari, strosa runt på gatorna och "lite" i butikerna :) och träffa vänner! Redan på kvällen i morgon får jag träffa Lotta, vi ska på någon restaurangöppning som hon var bjuden på! Får se vad det blir av det. Just nu sitter jag och väntar på att baby ska komma hem. Jag har en massa roligt att berätta till han nu! Men tills han kommer hem ska jag försöka lösa mordet i Midsomer, inte så lätt, inte ens fast jag sett avsnittet förr, minns inte.....
.
Jag och Lotta på Valborg. Vi hoppas på lite mer avklätt den här helgen,
bikini på en strand låter ganska bra tycker jag!

Vart tog solen vägen?

.
Här ligger jag och solar på mammas och pappas bakgård igen. Dock har det blivit rätt så molnigt nu men det är fortfarande varmt så jag orkar inte gå in. Det kan ju råka fastna lite färg! Borde egentligen skriva min ena hemtent, men hittills har jag lyckats fördriva en timme med annat roligare! Men nu börjar det nog vara så att jag inte har något annat att göra än att skriva hemtent... Det kanske ni också förstår när jag har börjat underhålla mig med sånt här:
.
Jag har fått horn :D

En gång till!

Puh, just hemkommen från zumba. Ett sammanfattande ord: svettigt! Ett till: roligt! Jag tror att det vanligaste som instruktören sa var "en gång till!" och "Andas!". Det var i alla fall himla skönt att komma hem :) Lagade lite mat och satte på TV:n. Och blev vettskrämd. Det är inte första gången jag sätter på TV:n och hinner glömma bort det innan den går igång (det tar några sekunder innan det händer något). Och är man ensam hemma då så kan det bli lite skrämmande, speciellt om chef Ramsey står där och skriker!

Törsten

Alltså jag håller på att smälta bort här i kassan. Solen lyser in genom panoramafönstren och fläkten är på fullt, men solen vinner. Jag har druckit mer än 1 liter vatten, men det räcker inte! Och jag kan ju tillägga att jag inte gör något, det kommer kanske en kund i halvtimmen, så det är ju inte som att jag själv skulle bidra till törsten..... Bläääh... Men nu ska jag sluta skriva strunt, jag har bara så tråkigt... 1½ timme kvar på jobb.

 


På jobb...

Började dagen med ett gympass. Det var lite småsegt att stiga upp i morse för varken jag eller Peter har sovit så bra i natt. Vi såg Hannibal igår, och jag har mest bara drömt om kött av alla de olika slag och Peter har vaknat och studsat ur sängen typ 50 gånger. Sen när jag äntligen slutade drömma om kött så började jag drömma om mina tänder. Dom bara lossnade och gick av :( Inte kunde jag ju vakna då förrän jag hade varit till tandläkaren och fått det fixat!!!

Men i alla fall, efter jobbet blev det en snabb sushi-lunch och nu är jag på jobb på Mariebad. Jobbar till 21.15 så det kommer nog inte att hända något spännande idag.. Men imorn är jag ledig, hoppas på fint väder så man kna ligga på stranden (och plugga... suck..)


Dagen då det mesta är tillåtet

Igår var en väldigt lycklig dag för väldigt många. Jag minns själv min egen student som om den var igår. Och varje år önskar jag att jag fick ta studenten igen, det är så roligt! Alla är glada och just den dagen är det lite så att studenterna får göra en massa crazy saker utan att dömas :) Till och med mor- och farföräldrar slappnar av och berättar om sina roliga upptåg då de tog studenten!
.
Idag är jag lite sliten, men det är okej, jag hade så roligt igår! Efter jobbet for jag hem och fräschade till mig innan jag, Henni och Staffan cyklade till två olika studentmottagningar. Sen for jag hem och så kom Staffan och kusin David hit. Vid 11 tror jag att vi for till Arken och träffade syster och kusin 2 igen! Jätteroligt var det! Tog hela två bilder igår, på hela dan...
.
Har man ingen annan mat så kan man ju äta makaroner med ketchup eller aromsalt :) Riktig studentmat!
.
Jag vet inte var Staffan hittade dessa, men jag tycker att dom passar honom som handen i handsken!

Troll

Vad är det gör ett troll som kikar från bakom blommorna?
.
.
Bli inte rädda, jag lockar bara håret!

Vad har Greta Garbo och Kronprinsessan Victoria gemensamt?

Mig såklart! Eller, eh, hmm, njaaa... Men så här var det:
.
Jag får lite nu och då höra kommentarer om att jag liknar kronprinsessan Victoria, och det kan jag hålla med om en del. Vi har i alla fall ganska lika ansiktsdrag :D Speciellt om vi har håret uppsatt och glasögon :) Haha!
.
.
Men idag, då fick jag höra en liknelse som fick mig att skratta! En äldre herre tyckte jag liknade Greta Garbo! WHAT? Avgör själv, så här såg jag ut då...
.
.
Om jag nu absolut ska försöka efterlikna Garbo så skulle jag kanske välja den här bilden istället:
.
.
Men jag skrattar lika mycket åt det ändå!

Dagen börjar närma sig sitt slut

Usch vad trråkigt! Idag har det verkligen känts som om jag skulle haft semester. Känslan har varat hela dagen men den kommer att ta slut mycket snabbt i morgon, kl. 07.00 ska jag på spinning :S
.
Men inte tänka på det nu, jag ska njuta av min semester lite till :) När jag cyklade till mamma och pappa kände jag att det här verkligen är en bra väg att cykla för att se sommaren komma! Och vad jag menar med det ska jag visa i bild:
.
1. Tullarns äng. Den här årstiden täcks hela tullarns äng av massvis med blommor! Man kan riktigt känna doften i luften när man cyklar förbi.

.
2. Gröna uddens camping. Gästerna börjar dyka upp, här har stugorna börjat fyllas med motorcyklist turister, som för övrigt är ett annat bra sommartecken!

.
3. Även dikena fylls med härliga sommarblommor så att man kan pryda borden med vackra buketter! (ja dom är från dikena, trots att det finns ett stort överflöd av blommor på Tullarns äng, men dom får man ju inte plocka!)

.
4. Och till sist kan jag sammanfatta denna semesterdag med detta lilla collage:
Jag har solat och det enda som kom mellan mig och solen var ett flygplan.
Jag och Staffan grillade egna hamburgare, så hiiiiiiiiiiiimla gott!
Äppelträden blommar så vackert nu så jag kunde inte låta bli att knäppa en bild eller två!


Just nu 2



Jag och Lillebror lagar hamburgare! Mums!

Just nu

Började dagen med ett yoga-pass, en dusch och lite lunch. Sen satte jag mig på cykeln och nu är jag här, på mammas och pappas bakgård i en solstol! Endast Staffan (och hans tjej!) är hemma för Henni är i Geta hos sin kille och mamma och pappa är i Malaysia... Lite orättvist... Dom landade där i morse och ska vara borta till den 20 tror jag. Mamma skvallrade om att dom har 37 grader... Fast just nu klagar jag inte, det är rätt så varmt här på bakgården också!

Härliga Kristi Himmelsfärd!

Alltså jag tror inte att jag kan beskriva i ord hur skönt det ska bli att vara ledig i morgon! Skulle dock vara en mycket härligare dag om också Peter kunde vara ledig, men har man öppnat restaurang så har man :) Jag hoppas i alla fall på fint väder för jag har planer på att fara hem till mamma och pappa och låna verandan lite!
.
Ikväll är jag ensam, surprise! Lite tråkigt, men det kommer Morden i Midsomer om en liten stund så jag klarar mig nog! Lite ost och kex på det så är kvällen nästan perfekt! Har i alla fall lånat en tröja att mysa i som Peter fått av mig. Fast jag använder den ungefär 100% mer än han så jag funderar på att adoptera den...
.

RSS 2.0