Dagarna som gått

Oj, vad har hänt sen sist? Hmm, Julia och jag for ju ut i lördags. Det blev Indigo där vi träffade på Sara och hennes kompisar. Julia skulle till Göteborg tidigt på söndagen så hon lämnade oss strax efter 12 tror jag. Vi andra satt kvar en stund och tittade på ljusen från blixtarna som lyste upp hela natten. Därefter gick vi till Casinot där jag träffade på Peter och hans kompisar! Det var kul och kvällen slutade vid 3. Fast en tokig sak hände när vi kom hem. Peter gick in i sovrummet och plask plask där var en vattenpöl!!! Under åskan hade det ösregnat, och då menar jag ÖSregnat, så som i södern! Fönstret hade varit öppet... det säger ju sig självt att det inte var så lyckat, men inte visste ju vi att det skulle bli oväder!

Igår tvättade vi bilen! Det var definitivt välbehövligt! På kvällen blev vi bjudna på kräftor av Peters föräldrar. Åländska, egenkräftade kräftor, så himla gott!!! Nam nam!

Nu ligger jag bara i soffan och vilar efter mitt morgonpass på jobbet. Hoppas på att Peter skulle komma hem snart också. Det är tråkigt att vara ensam...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0