21012010

Torsdag kväll. Vad får man ut av det? Inte så mycket... Var på ett step&body pass med Lotta, borde inte ha varit så tungt men av nån anledning så höll vi på att dö bådatvå!! Vi skyllde på att tisdagens jobbiga pass satt kvar i kroppen... Har just ätit lite kvällsmål, knäckemacka med leverpastej, ost och alfa-alfa groddar. Nami! Prova med groddar om du inte gjort det, det är supergott! Lite svårt att äta kanske men det går!

Har fått en knut/spänning i rumpan igen. Någon som vet varför och vad jag ska göra åt det? Jossa? Du som läser sånt ska väl veta :)

Hade tänkt skriva historia ikväll ännu men det får bli imorron. Det är nog bara Ebba och Maya som är flitiga här ikväll. Dom tuggar och gräver och sprättar och tuggar lite till. Sen mitt i allt utan förvarning flyger dom genom buren och in och gömmer sig i boet. Ett under att dom inte skadar sig... Jag förstår faktiskt inte riktigt vad dom håller på med nu, trycker ut all isolering från sitt lilla hem.. Till vilken nytta? Suck, det är nog två små som man inte förstår sig på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0