Blandade bilder

har kommer nagra blandade bilder fran barnhemmet. Maste passa pa att lagga upp sadant nu, for vi kommer inte att vara pa datorn sa manga ganger till har i Moshi. Sen blir det strandbilder istallet :)

Jamila, 8 ar. Hon ar en masai flicka som nar hon kom till Swiwsco inte kunde prata verken engelska eller swahili. Nu ar hon en glad flicka som pratar pa som vilket barn som helst!


Fotbollsspelet ar i full gang. Ni ser skorna va'!


Fotbollslaget




Precis som barn hemma sa leker de har barnen med smakryp som dom hittar. Skillnaden ar att den har grashoppan ar liiiiite storre och ackligare an vad vi ar vana vid!


Eliza, 10 ar


SWIWSCOs hemsida!!

Som jag skrivit tidigare ar de har barnen sa himla glada hela tiden. De ar hur underbara som helst. Men ju mer man lar kanna dem, och ju mer man far veta om dem, desto mer marker man att ar fel. Ett exempel ar kanslorna. De flesta barnen har lart sig att stanga av valdigt mycket kanslor. De ar aldrig hungriga, trots att det kan ga 6-7 timmar mellan maltiderna, eller langre om de inte har fatt mat. De blir inte heller matta. utan om nagon sager at dem att ata sa gor de det. Narhetsbehovet ar ocksa nagot som stangts av. De soker sig inte till vara famnar, men om man lyfter upp ett barn sa sitter det garna kvar en lang stund. Inte alla, men manga. Och man kan ocksa se att de inte garna gjorde det i borjan, men att de slappt lite nu. Det ar kul, samtidigt som det gor att det blir annu jobbigare att aka ifran dem...

Kommentarer
Postat av: mamma

Hyvä juttu että kuitenkin monien lasten mahdollinen painajainen on muutettu ihan hyväksi elämäksi. Omat vanhemmat kun eivät aina ole tae onnesta ja menestyksestä...Jalkapalloa voi myös todistettavasti pelata vain yhdellä kengällä ja hauskaa tuntuu olevan.



Det är inte hur man har det, utan hur man tar det!



Mutta lasten perusoikeuksiin täytyy kuulua riittävä ruoka,katto pään päälle ja huolenpito.



Pitäkää hauskat läksiäisjuhlat.odottelen innolla jatkoa Zanzibarista





2012-04-24 @ 19:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0