Det goda livet

Trots att vi "jobbar hart" har nere sa hinner vi med lite avkoppling ibland ocksa! Det har bara inte blivit av att skriva sa mycket om det. Sa jag kor allt pa en och samma gang har nu!

Masala chicken with chips. Det var huuuuuuuur gott som helst!


Kladdkaka brukar vi baka lite nu och da! Har med macadamianotter i! Mums!


Fried rice och garlic naan vid poolen


ch plotsligt tagade det in ett brollop da vi lag dar och solade! Det blev till att snabbt kla pa sig, och tur var val det for ojoj sicken uppmarksamhet vi fick! Det blev riktigt pinsamt da gasterna ville ta fler bilder pa oss an pa brudparet... Men jag tyckte brudparet var finare sa jag tog bilder pa dem! (Jo det fick vi gora, vi fragade). Tydligen ar detta helt normalt. Alla blev till och med ledsna da vi sa att vi skulle ga, de ville att vi skulle stanna pa middag och pa festen!




Brollopsbilen! Ni ser hur fint dom dekorerat bakdacken :)


I fredags var vi ut ocksa! Det var en spannande erfarenhet... Som mzungo (vit) ar man valdigt popular.. Stackars Jack, som var med oss, fick hela tiden fragor om ifall den ena eller den andra kunde fa en av oss. Inte sa kul... Men forutom det sa var det kul! Vi dansade typ hela kvallen, pa afrikanskt vis.

Jack, Caitlin, Mathilda, jag och Julia


Samosa till nattmat! Slar bade Hesburger och McDonalds tillsammans!

Kommentarer
Postat av: Henni

Vad kul att se lite andra bilder! :) Säkert gott med annan mat än vad ni annars får ^^

Jag blev lite förvånad över att bruden har en vit klänning, precis som vi har i våra traditioner. Men det kommer väl från att Tanzania var en englelsk koloni (?) förut.

Och så kul att ni äntligen for ut och testade på utelivet! Skulle vara kul att smaka på samosa, om det är så gott som du säger ;) Vad är det för något förresten?



Kram!!

2012-04-23 @ 20:31:36
Postat av: Auntie BePe

Ruoka alkaa nayttaa eurooppalaiselta ja maistuukin varmasti erinomaiselta. Sikalainen haapari oli varmasti ikionnellinen saadessaan ulkomaalaisia vieraita haajuhliinsa. Vai etta oikein disko Tansanian Moshissa! Halauksin

2012-04-24 @ 14:59:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0