Vad ska du göra på midsommar?

För en gångs skull har jag midsommarplanerna klara tidigare än samma dag :) Wihoo!! Äntligen kan jag svara något annat än "Jag vet inte" på frågan om vad jag ska göra på midsommar. Så, vad ska du göra på midsommar? Berätta!
 
Här är två bilder på mig och min supervackra kusin från Staffans examen.

Kommentarer
Postat av: Charlie

Jag ska läsa din gradu ^^
Och kanske göra annat också iofs :P
Ska bli spännande att läsa, man har ju läst så mycket om projektet det i tidningarna, och så gjorde jag en del av min ämneslärarfältpraktik i ytternäs.

Svar: Ja det behövdes verkligen en utvärdering av projektet! Fick nog fram en hel del intressant, fast som det alltid är då man är klar så kommer man på nya saker man borde skrivt :) Men nån gång måste man ju bestämma sig för att man är färdig..Trevlig midsommar!
Fanny

2012-06-20 @ 20:22:07
Postat av: Jonas

Jag ska åka till Öland.

Svar: Hihi, ja de kunde ja nästan gissa :) Hoppas ni får de superkul där, hade varit kul att komma med!
Fanny

2012-06-20 @ 21:03:57
Postat av: Hanna

Nice! Vi brukar alltid ha beslutsångest fram till samma dag, eller dagen innan, men i år bestämde vi oss ganska tidigt för att fira på stugan, dock har planerna plötsligt ändrats en hel del nu i sista sekund så det blev lite kaos-omplanering här idag (vi får sällskap av fyra vänner så kunde inte snika in oss på morsans och farsans gäng längre, hehe). Men det kommer nog bli riktigt nice tror jag!

Men vad hemlighetsfull du är, vad ska du göra då?

2012-06-20 @ 21:51:30
URL: http://haanabanaana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0