Jambo! (Hej!)

Forsta bilden pa Kilimanjaro fran marken :)



Var utsikt fran altanen dar vi tranar ibland pa kvallarna! I kvall ska vi baka kanelbullar!



Arskurs 3 har lektion. Pa manga vaggar ar det fina malningar. Vi ska sjalva mala en vagg pa sondag. Det blir solsystemet! Hoppas det blir bra...



Jepp, vi ar kritvita annu. Har inte hunnit sola alls, och alla tittar bara mystiskt pa oss om vi valjer att sta ute i solen en liten stund :)







Pengar. Den oversta ar ratt ren medan den andra ar supersmutsig. Dom ar jatte ackliga!!!



Mat.. Denna gang bonor i sas. Annars ar det mest grytor som galler, kyckling och ko... Och oftast ar det valdigt segt, hart eller broskigt. Sa vi skar sma bitar sa att man kan svalja dom hela ifall det behovs. (Ja vi vet att det inte ar bra men vi maste ju ata!) Men vi saknar nog maten hemma...




Kommentarer
Postat av: mamma

Den lilla killen med en sked i handen,han ser så lycklig ut med sin stora portion mat framför sig. Även pappa sken upp som en stor sol när han såg honom. Alla andra är också söta,men det fotot var helt fantastiskt bra.

Rehabs överläkare Sheila Sundblom har bott vid Kilimanjaro ca 2 år eller nåt sånt på 50-talet (med sina föräldrar).Hon berättade att dom kom ner till Moshi en gång i månaden för att proviantera. Det tog ett par dagar att komma till stan. Det var inte att sticka till typ Minimarket på kvällen ifall man glömt mjölken!

2012-03-22 @ 17:56:14
Postat av: Lotta

hej!! de jätte roligt att läsa! o super med bilder!! :)) ja undrar att motsvara de va du förvänta dig? du tala ju om att äääh de en stor stad o de finns nätkafeer o sånt, hurudant e de sen? O ser man missär där alls? finns de någå "slum"? har barnen mycke hemlängtan? här e de pampas nu, vi ska fara imoron på så ska de låta, e själv rätt flunssig men in me burana bara så ;) hehe kram!! ps. hu e de me magen? allt ok? inte fått någå skumt?

2012-03-27 @ 19:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0