Lite smatt och gott fran Moshi

Forsta dagarna vi var har markte vi att det brinner sma brasor lite overallt. Vi fragade varfor, det verkar ju lite dumt med tanke pa att regnperioden ar 1 manad sen... Men de sa att det inte ar nagon fara, och hittills har vi faktiskt inte sett att det skulle ha spridit sig. Det de eldar ar sopor... Den har brasan ar dock mycket stor:



Det syns inte sa bra pa bilden, men brasan ar rakt under nagra telefonledningar. Forst trodde vi att det var elledningar, men det var det visst inte. Men dumt ar det hur som helst.

I sondags var vi ut och at med familjen som vi bor hos, Vickys familj och en svensk kille som var volontar har forrra aret. Han hade bott hos samma familj som vi bor hos och kom pa besok. Linus heter han. Det var kul att traffa nagon som gjort det vi gor, och som kunde visa oss runt lite. Restaurangen vi var till var en riktigt fin restaurang. Vi bestallde en san meny dar vi forst fick in en massa tillbehor pa en 2 vanings snurrtallrik med en flagga pa topp. Sen kom de in med en massa kott efterhand. Da man var nojd tog man ner flaggan!

Linus, Vickys son Tony och snurrtallriken.


T.ex. sa har kom dom in med kottet, pa ett svard...


Linus visade oss ocksa till ett hotell som har pool. Det var sa skont att fa bada lite! Sa dit kommer vi nog att fara igen!


Vi har ocksa bakat lite har. En gang bakade vi kanelbullar. Forsta gangen vi tankte gora det blev det stromavbrott precis da vi skulle borja, men andra gangen gick det bra. Det blev ca 45 bullar, och jag kan lova er att de var omtyckta i familjen. De tog slut pa tva dar, och da at vi kanske 2 var!
I gar bakade vi kladdkaka som vi tog med till skolan i dag. Sa har sag det ut:

Smalter smor pa gaslaga


Och sa har sag det ut da vi delade ut dem. Mycket omtyckt!

Kommentarer
Postat av: Henni

Vad härligt med en pool! :D

Och vad kul det måste vara för dom att äta kanelbulle för första gången! Ni får ge receptet ;)

Måste ha kännts konstigt när dom kom med maten på ett svärd :P Liksom ööööh, vad händer nu?? :D

Konstigt också hur dom eldar, det förstår man väl att man inte kan elda under en ledning :D Haha!

Och barnen är så sööööta!

Jag såg videon du hade satt upp på YouTube idag också, det var så kul att se och höra din röst! Först nu kändes det som att du faktiskt är i Afrika :P

Längtar till att få höra om barnhemmet ni ska till och safarin! :D

KRAM! Sköt om dig syster <3

2012-03-30 @ 21:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0