Matemwe - Jambiani - Nungwi

Inte lange kvar nu tills vi ska aka hem fran paradiset. Men utan att ljuga sa ska det faktiskt bli skont att komma hem ocksa. Langtar efter god mat, kladbyten, vettiga duschar och att slippa vara klibbig hela tiden! Fast nog blir det ju trist att lamna allt det har. Ni forstar nog det av bilderna :)
Har ar vi i Matemwe. Vi bodde pa Seles bungalows och jag kan varmt rekommendera dom! den godaste maten hittills och trevlig personal. Den har bilden tog jag da jag lag i hangmattan i var bungalow och laste. Bara att kika ut genom det fonsterlosa fonstret sa hade man sa har fin utsikt!
Kvinnorna i Matemwe gillade att bada! De hade sa kul att det nastan sag ut som att det var forsta gangen de badade!
En annan kvinna som samlar in sjogras. Langs ostkusten odlas det sjogras for fulla muggar och det skordas da det ar lagvatten. Dar gar kvinnorna (och nagra man) i sina langa fargglada kangas och samlar in maten.
Har har vi anlant till Jambiani. En liten besvikelse i da det var svart att sola pa stranden pga de stora vagorna :) I-landsproblem... Vart hotell var inte helt toppen heller men stranden var fin!
Andra dagen hittade vi ett annat hotell som var oppet och at lunch dar. Knappte av denna bild pa 2 pojkar som var ute och lekte.
Och pa kvallen fick vi se en helt magnifik orange mane! Sa himla stor var den!
Har ar vi i Pongwe. Vaknade 6 (ja det gor vi nastan alltid, vi gar och lagger oss vid 9 och vaknar vid 6 eller 7...) och gick ut pa var balkong och vilade i solstolen. Slumrade till en stund och vaknade av att solen varmde. Klockan halv 7 pa morron.
Utsikten vid frukost, lunch och middag :) Inte helt tokigt!
Pa kvallen fick vi besok av annu en bush baby. Det ar alltsa sa har dom ser ut! Den har lille krabaten snodde en banan av oss!
Nu ar vi i Nungwi. Det ar var sista strand innan vi far tillbaka till Stone Town. Som ni forstar av bilden sjuter vi for fullt! I morgon ska vi ut och dyka (Julia) och snorkla (jag).
Solnedgangen var helt magnifik! :)
Jag ska forsoka uppdatera en gang till fran Stone Town, men jag kan inget lova... Sa ifall ni inte hort nagot forran sondag kvall sa vanta er inget forran tidigast tisdag, da ar jag HEMMA!!!!

Kommentarer
Postat av: Henni

WOW vilka bilder!! Helt fantastiska :)

2012-05-10 @ 21:32:35
Postat av: Sara Fard

Helt underbara bilder! Njut in i det sista nu =)

2012-05-11 @ 18:40:58
Postat av: mamma

Det ser så härligt ut på stränderna,inte minst pga saknaden av turister ( nå ni är ju där förståss ).Känn er lyckligt lottade pga den förmånen.



Ha det så skönt resten av resan och välkommen hem önskar mamma

2012-05-11 @ 20:45:38
Postat av: Marie

Vad gör de med sjögräset sedan? Helt fantastiskt ser det ut :) Hoppas du får komma hem till ett somrigt Åland, i Vasa ha vi några plusgrader och storm..inte så nice!

2012-05-12 @ 09:41:53
URL: http://mariehakans.blogspot.com/
Postat av: Auntie BePe

Kaikki kuvat ovat todellakin kuin paratiisista. Rauhallista varmaankin kun ei muita turisteja. Ihailen rantojen siisteyttä, tarkoitan ettei näy muovipusseja tai -pulloja eikä muutakaan roskaa idyllisissä maisemissa. Fanny ottamasi kuvat ovat taiteellisiakin. Terveisiä Japanin Kyotosta. Lämmin hali.

2012-05-13 @ 12:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0