Toilet art

Efter middagen igår for vi allihopa till RockTails. Också ett bra ställe! Nyöppnat och fräscht (förutom att det inte är någon luftkonditionering i nedre våningen så där finns ingen luft och det luktar svett) och till och med toaletterna är snygga! Jag menar vilken annan krogtoalett har sådana här tavlor inne i båsen?
Enligt mig är toaletterna viktiga för helhetsintrycket och det här höjer verkligen statusen! Sen att dom har snygga och många speglar där inne är förstås bara en bonus :)

Kommentarer
Postat av: Linn

otroligt fina bilder! :D

2012-02-26 @ 18:44:09
URL: http://aplaceinthisworld.devote.se
Postat av: Fanny

Tack vad snällt! :)

2012-02-26 @ 19:07:02
URL: http://ladyspalace.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha, nej tvärtom, vi brukar alltid ha en jävla tur! För två år sedan hade vi 20 min till vår connection i Newark på vägen hem, men vi hann och till och med väskorna hann med (sjukt att väskorna hann den gången, det trodde vi inte)! Ifjol missade vi visserligen connectionen från newark till orlando, men de går ju så ofta så det gjorde egentligen inte så mycket och den gången kom också bagaget med.



Christofers syster däremot har ALLTID extrem otur, nästan allt som kan gå fel går fel :P Vi hade ju egentligen tur i oturen nu också att vi kom iväg så snabbt och ändå kom hem idag och inte missar jobbet. Mer otur att inte väskorna kom med däremot... Kanske turen börjar vända nu :S Hoppas inte...

2012-02-26 @ 22:53:24
URL: http://haanabanaana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0